Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 18/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!



ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές σας υποθέσεις σας ενδιαφέρουν πάνω από όλα. Προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να τα φέρετε εις πέρας. Σίγουρα θα βρείτε την άκρη σας, αρκεί να είστε σταθεροί στις ιδέες σας και να έχετε διάθεση να κάνετε πράξη ακόμα και την πιο μεγάλη σας δυσκολία. Θα έρθετε κοντά με ένα άτομο της οικογένειάς σας και ίσως μοιραστείτε μαζί του νοσταλγικές μνήμες.

Ο χώρος σας χρειάζεται οργάνωση και σίγουρα θα το ξεκινήσετε από σήμερα. Ένας Αιγόκερως στηρίζει τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνείτε πιο εύκολα με διάφορα άτομα και συνεργάτες σας. Ευτυχώς, μια οικογενειακή σας υπόθεση πηγαίνει πάρα πολύ καλά και από αυτό ανακουφίζεστε υπερβολικά. Βάζετε σε μια τάξη μια οικονομική συνεργασία που σας έχει απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό. Η ερωτική περιπέτεια με έναν Ιχθύ σας βάζει μερικές φορές σε μπελάδες, κυρίως όταν μοιράζεστε ένα δημιουργικό έργο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι για ξεκαθαρίσματα και μεγάλες αλλαγές. Διατηρείτε πάντως επιφυλάξεις για μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει από το παρελθόν και μπορεί να είναι ένας Δίδυμος. Οι συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας περιστρέφονται γύρω από θέματα της οικογένειάς σας και κάποια μέλη τους που μπορεί να σας ταλαιπωρούν με προσωπικά τους προβλήματα. Κυρίως ένας Αιγόκερως έχει ανάγκη την φροντίδα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νοιώθετε μέσα σας ότι πρέπει να κάνετε αλλαγή σε κάποια θέματα και κυρίως να σπάσετε ένα κομμάτι της παράδοσης γιατί βλέπετε ότι οι εξωτερικές ανάγκες και τα τρέχοντα προβλήματα σας υποχρεώνουν να αλλάξετε κάποια παλιά δεδομένα σας. Το καλό είναι ότι μιλάτε και λέτε αυτά που σας ενοχλούν αλλά όχι βέβαια σε ευρύ επίπεδο αλλά σε λιγοστά άτομα που εμπιστεύεστε. Ένας Τοξότης μέσα στον χώρο της δουλειά σας σάς δίνει την ευκαιρία για μια καλύτερη επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Νοιώθετε πολύ καλά γιατί οι υποθέσεις σας προχωράνε πιο εύκολα και υπάρχει μια ξαφνική εύνοια που φαίνεται κυρίως μέσα από τον χώρο των φίλων σας και ίσως και του ευρύτερου κοινωνικού πεδίου. Μην αναλύετε συνέχεια πράγματα και καταστάσεις, κυρίως για τα οικονομικά σας θέματα. Αφήστε τις θεωρίες και πράξτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Πάσχετε σε αυτό το θέμα και τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σας βοηθά να βάλετε σε τάξη κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις και να μπορέσετε συγχρόνως να πάρετε την εύνοια των φίλων σας και των ατόμων της οικογένειάς σας. Όμως εξαιτίας κάποιων λανθασμένων χειρισμών χάνετε την ενέργεια που μαζεύετε με τόσο κόπο γιατί διασπάστε σε πολλά μέρη και ποικιλία ενδιαφερόντων. Μέσα στον χώρο της καριέρα σας και γ

Keywords
Τυχαία Θέματα