Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Μέσω των άλλων παίρνετε τα μηνύματα και αυτό σας κάνει περισσότερο συνεργάσιμους αλλά και ευγενικούς. Σίγουρα, έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη ευαισθησία και ανταποκρίνεστε συναισθηματικά και όχι επιθετικά. Αυτό σας φέρνει κοντά με άλλου είδους άτομα που μπορεί να μην σας πηγαίνει η ψυχοσύνθεσή τους, αλλά σας υποστηρίζουν πολύ και είναι αναγκαίο για την επαγγελματική σας καθιέρωση.

Ο Ζυγός και ο Σκορπιός είναι δίπλα σας, αρκεί να είσαστε πιο φιλικοί μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να είσαστε μέσα στα πράγματα. Μερικοί από εσάς έχετε αναλάβει μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να σηκώσετε, αλλά είναι για λίγο ακόμα. Το στενό «μαρκάρισμα» ενός Ζυγού μπορεί να σας φέρει ισορροπίες αλλά και καλή διάθεση μέσα στο εργασιακό σας χώρο. Ένα Λιοντάρι ζητάει από εσάς πράγματα που μπορεί να ζορίζεστε να του τα δώσετε. Όχι ότι δεν θέλετε, αλλά υπάρχει μια υπερβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα μπορέσετε μέσα από την μεγάλη γκάμα των επικοινωνιών που έχετε, να κερδίσετε κάτι καλό, ακόμα και να κλείσετε και μια δουλειά την οποία εδώ και καιρό είχατε ξεκινήσει και μπορεί να γίνει τώρα. Η στενή σας σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει την δύναμη και την σταθερότητα που έχετε ανάγκη για να νοιώσετε ασφάλεια και υπεροχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε καταλάβει ότι χρειάζεστε μερικές φορές να αναπτύσσετε περισσότερο την επικοινωνία σας και κυρίως με το άτομο που σχετίζεστε, για να προχωράει η σχέση και να γίνονται ανταλλαγές ενεργειακές σε όλα τα επίπεδα. Ο Ζυγός σίγουρα θα σας επηρεάσει και θα σας ανάψει τα αίματα για να ανοιχτείτε σε άλλες παρέες και ενδιαφέροντα. Μέσα στον χώρο σας μπορεί να χρειάζεστε αρμονία και ηρεμία για να νιώσετε καλά.

ΛΕΩΝ

Νοιώθετε όμορφα γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε σε καλό επίπεδο. Η τέχνη, η αρμονία και η ομορφιά, καθώς επίσης και η εμφάνισή σας θα σας απασχολήσει, όπως ίσως και μια οικονομική επιτυχία που μπορεί να σχετίζεται και με δουλειά που είχατε εδώ και καιρό κλείσει. Ένας Αιγόκερως θα σας στηρίξει μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως και να μπείτε σε μια πειθαρχία στην καθημερινότητά σας που θα σας δώσει το προβάδισμα σε πολλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι στην πρώτη γραμμή. Συμφωνίες, συνεργασίες και αρμονικές επαφές θα σας κάνουν να ασχοληθείτε περισσότερο και με θέματα επικοινωνίας παρά βάζοντας την κλασσική σας λογική. Ένας Υδροχόος θα θελήσει να σας βάλει σε πιο βαθειά μονοπάτια και κυρίως θα σας πιέσει να του αποκαλύψετε τα εσώψυχά σας αλλά και ίσως και ένα βαθύ μυστικό που αφορά και εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Η δύναμή σας είναι η εσωτερική σας αρμονία και τώρα επανέρχεται. Η καλή κρίση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σε μια συμφωνία και

Keywords
Τυχαία Θέματα