Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 26/4

Οι ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με περισσότερα άτομα από ό, τι μπορείτε και ίσως αυτό να σας κουράσει. Οικονομικά, για να σταθείτε αναγκάζεστε να κινηθείτε με διπλωματικά τρικ και ευέλικτους χειρισμούς και τα καταφέρνετε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες νοιώθετε ότι πιέζεστε αφόρητα από τις συνεργασίες σας και τις στενές σας σχέσεις. Χρειάζεται να δείτε την ζωή σας με άλλο μάτι και να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεστε με κάποιο τρόπο γιατί γίνεστε περισσότερο

επικοινωνιακοί και κοντινοί με τους ανθρώπους και τις σχέσεις σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες συμφωνίες εμπορικές και, επειδή δεν είστε τόσο απόλυτοι όπως παλιά, θα τα καταφέρετε. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει. Τα χαρτιά σας τα κρατάτε κλειστά και δεν θέλετε να αποκαλύψετε ένα μυστικό που έχετε μάθει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να θεραπεύσετε τις τραυματισμένες σας σχέσεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να προσεγγίσετε σωστά όλους τους συνεργάτες σας και να φύγετε από τα τυχόν αδιέξοδα που μέχρι τώρα έχετε περιπέσει. Η ερωτική σας σχέση, με τις υποχρεώσεις που νοιώθετε ότι έχετε απέναντι στο πρόσωπο που σχετίζεστε, έχει σοβαρέψει αρκετά και αυτό κάπως σας βαραίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δύναμή σας επανέρχεται. Προστατεύετε τον εαυτόν σας περισσότερο πλέον και αυτό σας ανακουφίζει γιατί θα νοιώθετε πιο ασφαλείς και δυνατοί. Θα έρθετε πολύ κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σας και θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να αναθεωρήσετε κάποιες πεποιθήσεις - κλισέ που έχετε, κυρίως για τα επαγγελματικά σας, και οι οποίες δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Ένα ταξιδάκι μπορεί να σας ανανεώσει.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε εν μέσω φίλων και σας στηρίζουν σε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Μια οικονομική συνεργασία θα σας κάνει καλό. Ένα πρόβλημα που έχετε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας προβληματίσει για το πώς πρέπει να προχωρήσετε τη σχέση μαζί του. Στην δουλειά σας, κάνετε μια επέκταση στην οποία όμως χρειάζεστε να έχετε υπομονή και αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας αλλά και ότι μπορείτε να τους μοιραστείτε μαζί και με άλλους ανθρώπους. Ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως που έχει απόσταση δήθεν φιλική μαζί σας θα αλλάξει στάση συμπεριφοράς. Οικονομική εξασφάλιση από ένα νομικό θέμα ή από το εξωτερικό. Η φροντίδα της οικογένειας σας σάς δίνει χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας προβληματίσουν. Ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα σας πιέσουν να βρείτε λύση και μπορεί να νοιώσετε αδύναμοι αλλά θα στηριχτείτε στα πόδια σας, βρίσκοντας τον εσωτερικό σας εαυτόν και αναγνωρίζοντας το δικό σας το κομμάτι που έχει να κάνει και με δημιουργία. Ένας Παρθένος ή ένας Ιχθύς παίζουν σημαντικό

Keywords
Τυχαία Θέματα