Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 26/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!



ΚΡΙΟΣ

Η δουλειά σας απαιτεί μεγάλη ευθύνη και προσφορά από την πλευρά σας. Αυτό κάπως σας βαραίνει και σας καταπιέζει αλλά τελικά θα δείτε ότι, αν το πιάσετε από την καλή του πλευρά, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Ο Καρκίνος είναι συνέχεια δίπλα σας και είτε με τον έναν τρόπο

είτε με τον άλλον σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτική χημεία με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό μπορεί να βγει στην επιφάνεια και από εκεί και πέρα να μην κρατηθούν τα προσχήματα. Έχετε γενικά ευκαιρίες που, αν θέλετε μπορεί να τις κάνετε πραγματικότητα. Η ζωή σας είναι δική σας και κανένας δεν μπορεί να σας επηρεάσει η να σας ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ο Ιχθύς είναι δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις, νεύρα και πολλά πρακτικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν και κυρίως για την υπόθεση ενός ακινήτου ή μέσα στην οικογένεια σας από την διαφωνία με ένα πρόσωπο. Συγκρατηθείτε θα περάσει η ημέρα και εσείς θα είστε ποιο δυνατοί, εάν τα καταφέρετε. Η δράση μερικές φορές σας λείπει και τώρα σας παρουσιάζεται, όμως θα ανταποκριθείτε κάτω από πίεση στις απαιτήσεις των συνθηκών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπερβολική δραστηριότητα αλλά και πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και γενικά όλων των ειδών οι επικοινωνίες. Το πρόβλημα με ένα αμάξι ευτυχώς θα λυθεί εύκολα. Η ψυχολογική ίσως πίεση από την πλευρά ενός Παρθένου σίγουρα θα σας αναστατώσει αλλά θα δείτε ότι είναι για καλό σας.

ΛΕΩΝ

Υπερβολική ένταση και δράση για τα θέματα των οικονομικών σας. Θα ανακαλύψετε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Η συνεργασία με έναν Ιχθύ μπορεί να περάσει μια κρίση και τα πνεύματα να οξυνθούν. Ίσως μάθετε και κάτι που είχαν πει εις βάρος σας και αυτό να σας ενοχλήσει. Να σκέφτεστε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν χάνετε την δύναμή σας από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμώνετε αλλά με έναν υπερβολικό και ίσως άτσαλο τρόπο. Όλα θα σας ενοχλούν, θα θέλετε να κόψετε τη φορά και ίσως φανείτε στους γύρω σας επιθετικοί. Καμιά φορά χρειάζεται και αυτό για να επιβιώσετε αλλά και να ακουστεί και ο λόγος σας περισσότερο. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα βρεθείτε προ τελικών ξεκαθαρισμάτων με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ

Είσαστε κατά κάποιο τρόπο εφησυχασμένοι γιατί η τύχη έχει αρχίσει και δουλεύει πλέον υπέρ σας. Η σχέση σας με έναν Παρθένο μπορεί να οξυνθεί και από εκεί που είσαστε στην αδράνεια ξαφνικά να βρεθείτε υπό το καθεστώς της ξαφνικής επίθεσης. Αλλά εσείς τα καταφέρνετε πλέον και έχετε πατήσει στα πόδια σας για τα καλά. Η παρουσία ενός Καρκίνου είναι καταλυτική για την ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα