Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 26/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε εν αναμονή εξελίξεων και αυτό για λίγο σας αγχώνει. Κυρίως ένα ερωτικό πρόσωπο που έχει εμφανιστεί δείχνει να είναι στάσιμο και να μην εξελίσσετε όπως φαινόταν στην αρχή. Όμως είναι σίγουρο ότι θα γίνει απλά μερικές φορές θέλει το οτιδήποτε να γίνει τον δικό του χρόνο. Εσείς να κινείστε με τον τρόπο που κινείστε στο οικονομικό επίπεδο και κάτι θα γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η

καθημερινότητά σας μπορεί να απαιτήσει για σήμερα σκληρή πειθαρχία και κανόνες. Καλό όταν αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα να τα εκτελείτε για να μην έχετε θέματα. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί ξαφνικά να γίνει απόμακρη γιατί και από τις δυο πλευρές θα μπουν τα «πρέπει» και τα όρια. Μην αφήνετε όμως την απόσταση να σας χαλάσει την ροή της σχέσης. Μερικές φορές γίνονται αυτά και μετά αλλάζουν όλα. Οικονομική εύνοια μέσα από αγοροπωλησίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε σε επικοινωνιακή φάση παρόλο που χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους και την πειθαρχία και κυρίως με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πιο ώριμο και πιο συγκροτημένο. Πάντως η ερωτική σας ζωή είναι σε μια άνοδο. Ακόμα και με την ήδη υπάρχουσα σχέση βελτιώνεστε και επικοινωνείτε καλύτερα. Είναι καλό να εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες ευκαιρίες για να έχετε εύνοια και ανοίγματα οικονομικά. Οι πρωτοποριακές ιδέες πάντως σας ανανεώνουν και σας κάνουν πολύ καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε κάπως συγκρατημένοι και κυρίως στον ερωτικό τομέα σηκώνετε τον πήχη ψηλά και αναζητάτε το ιδανικό και το άπιαστο. Κυρίως αν είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και σχετίζεστε με Κριό ή Ζυγό. Μια κρυφή τύχη που θα σας παρουσιαστεί από το πουθενά είναι σχεδόν στο κατώφλι σας. Σκεφτείτε θετικά για να γίνουν πράγματα και προπάντων να έχετε εμπιστοσύνη στο καλό.

ΛΕΩΝ

Κάποιες οικονομικές δυσκολίες σας φορτίζουν και κυρίως με τα θέματα του σπιτιού. Μην γίνεστε και εσείς απόλυτοι και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Κάποια θέματα είχατε να αντιμετωπίσετε από το παρελθόν θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και ίσως να σας μπλοκάρουν και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό. Μην αφήνετε πάντως κανένα νοητικό εμπόδιο να σας καταβάλει έχετε δυνάμεις να κερδίσετε τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε εσείς οι ίδιοι κάποια βαθειά θέματα δικά σας και για αυτό θα πρέπει να τα επικοινωνήσετε με συγκεκριμένα άτομα. Προσέξτε μόνο να μην πληγώσετε κάποιον με τα λεγόμενα σας και κυρίως αν είναι Λιοντάρι. Από την άλλη ένας Αιγόκερως προσπαθεί να σας αλλάξει κάποιες πεποιθήσεις και ίσως να σας κάνει περισσότερο φιλόδοξους για τον εαυτόν σας και τις ικανότητες σας. Δεν είναι κακό αυτό για σας θα σας προοδεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα και μάλιστα με απαιτήσεις ή διεκδικήσεις που έρχονται από το παρελθόν θα σας απασχολήσο

Keywords
Τυχαία Θέματα