Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 29/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα κάνετε πολλές μετακινήσεις ή επαφές. Από την άλλη, θα προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε για το συμφέρον σας διάφορα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί να δώσετε και χρήματα για κάποια μαθήματα ή για γνώση που σας κάνει πολύ καλό. Από την άλλη, κρατάτε κάποιες αποστάσεις και κυρίως με μια σχέση που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει όπως εσείς θα θέλατε. Γενικά,

επειδή είστε πολύ καθαροί άνθρωποι μερικές φορές σας κουράζουν οι σχέσεις που δεν έχουν σαφή ρόλο στην ζωή σας. Η σύγκριση πάντως σας δημιουργεί ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σας και από αυτό υποχρεώνεστε να βγάλετε τις φιλοδοξίες σας στην επιφάνεια.


ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν και σας κάνουν περισσότερο δραστήριους και πιο ανοικτούς σε γνώσεις και πληροφορίες. Γενικά, έχετε μπει στην διαδικασία να οργανώσετε περισσότερο και μέχρι εκεί που μπορείτε τη ζωή σας για να νιώσετε καλύτερα και πιο ασφαλείς και μπορεί να έχετε επιστρατεύσει ακόμα και άτομα από την οικογένειά σας να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Ο Ερμής συνεχίζει να σας δημιουργεί πνεύμα συνεργασίας αλλά και μιας δυσκολίας στην επικοινωνία και μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή εσείς είστε πολύ κλειστοί η καχύποπτοι. Ένας Τοξότης μπορεί να σας στηρίζει και να σας ανοίγει δρόμο με γνωριμίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε διαπιστώσει κάποια πράγματα που μπορεί να σας έχουν φέρει μεγαλύτερη ικανότητα επαφής και επικοινωνίας, παρόλο που δεν είστε και πολύ στα κέφια σας γιατί αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες με το καθημερινό σας πρόγραμμα ή με τα οικονομικά σας και ίσως έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσετε σε μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί να υπάρχει μια σχέση που σας ταλαιπωρεί η οποία δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη από την πλευρά του άλλου γιατί δεν σας ανοίγει τα χαρτιά του. Εσείς αφήστε το ένστικτό σας να δουλέψει άφοβα και εμπιστευτείτε την κρίση σας για να βγάλετε συμπεράσματα. Οι συμβουλές από έναν φίλο μπορεί να είναι πολύτιμες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεται που και που να παίρνετε ανάσες και να μαζεύετε τις δυνάμεις σας γιατί αυτή την περίοδο διασπάστε υπερβολικά ακόμα και με υποθέσεις που δεν είναι καν δικές σας. Από την άλλη επειδή υπάρχει μια συνεργασία ή μια σχέση η οποία μπορεί να σας θέλει εξ ολοκλήρου αφοσιωμένους, αυτό να σας κουράζει και να δημιουργεί ένταση. Για αυτό δημιουργείται άλλος ένας λόγος που πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και να μην κουράζεστε. Σίγουρα, η ερωτική ανταπόκριση μπορεί να έχει αυξηθεί από ένα συγκεκριμένο άτομο και αυτό να σας αρέσει από την μια αλλά από την άλλη σας δημιουργεί έξτρα υποχρεώσεις. Η υπόθεση ενός παιδιού θα λήξει πολύ θετικά.


ΛΕΩΝ

Πηγαίνετε από εδώ και από εκεί και προσπαθείτε να βγάλετε

Keywords
Τυχαία Θέματα