Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 30/4

Οι ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Σταθεροποιείται μια σχέση σας και αυτό σας βοηθάει να νοιώσετε καλά με τον εαυτόν σας γιατί παράλληλα γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί, απομακρύνοντας την υπερβολική παρόρμηση που έχετε αυτή την περίοδο. Ένα ταξίδι ερωτικό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

.

ΤΑΥΡΟΣ

Νοιώθετε δυνατοί αλλά έχετε και μια δόση εγωκεντρισμού η οποία σας ταλαιπωρεί και μπορεί να μην το φανερώνεται στους άλλους αλλά σίγουρα σας πάει πίσω γι'

αυτό κάνετε την αυτό-παρατήρησή σας και μην παραμένετε σε «άρρωστες» καταστάσεις. Χρειάζεται να αναγνωρίσετε την δύναμή σας και να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Δία που τώρα βρίσκεται στο ζώδιο σας.

.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε δυνατοί και σίγουροι γι' αυτά που νοιώθετε γιατί η Αφροδίτη σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε. Πρέπει να δείτε με σαφήνεια τα προσωπικά σας σχέδια για να μπορέσετε να βγείτε από κάποια συγκεκριμένα αδιέξοδα, κυρίως συναισθηματικά. Τελικά, θα βρείτε λύση για μια παλιά σας σχέση που συνεχίζει να σας απασχολεί ακόμα και σε επίπεδο επικοινωνίας και ίσως σας βοηθήσει και ένας φίλος σας σε αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν και ίσως καταφεύγετε σε υπερβολές. Ηρεμήστε! Έχετε φίλους που σας στηρίζουν. Επειδή μπορεί να περνάτε μια φάση γενναιοδωρίας η καρδιά σας ανοίγει και υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσετε ένα πρόσωπο που σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν. Χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο και να πάρετε μέτρα για ένα τυχόν πρόβλημα με το αμάξι σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Λέοντα θα σας κάνει να αναγνωρίσετε τα προσόντα σας και αυτό θα σας προσθέσει έξτρα δύναμη. Νιώθετε την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο όσο αφορά στην επαγγελματική σας αλλά και την κοινωνική σας θέση, ιδίως από τη στιγμή που θα αντιληφθείτε ότι χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή στην ζωή σας γενικά. Ένας Αιγόκερως σας δίνει ένα μάθημα ζωής και εσείς χρειάζεται να το αντιληφθείτε γιατί μόνο έτσι θα εξελιχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συντήρησή σας είναι απαραίτητη γι' αυτό η σημερινή ημέρα μπορεί να σας βρει να χαλαρώνετε και να μην έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με κανέναν. Φάση είναι και αυτή την οποία θα την περάσετε και μάλιστα θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε και τις δυνάμεις της τύχης σας. Η αισιοδοξία μέσα σας είναι απαραίτητη για να πετύχετε στο άνοιγμα που θέλετε να κάνετε. Ένας Κριός μπορεί να είναι τροχοπέδη για τα οικονομικά σας. Φροντίστε να εξυγιάνετε την σχέση μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

Η ξαφνική αλλαγή που πρέπει να κάνετε στην ζωή σας μπορεί να μην είναι τόσο απόλυτα συνειδητοποιημένη από εσάς και να χρειάζεστε να μείνετε κάπως με τον εαυτόν σας ή να συζητήσετε με κάποια άτομα που εμπιστεύεστε για το τι πρέπει να πράξετε. Από τα θεμέλια σας κάνετε την στροφή και κυρίως σε πεποιθήσεις που

Keywords
Τυχαία Θέματα