Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Το να κερδίσετε είναι το πρώτο σας μέλημα και δεν είναι μόνο χρήματα, αλλά σε οτιδήποτε κάνετε. Και επειδή το στυλ που θα επιδείξετε σας πηγαίνει και θα έχει επιτυχία, κρατήστε αυτό σαν μπούσουλα στο τι θα κάνετε, όταν έχετε κλείσιμο ή δυσκολίες. Η επικοινωνία είναι το βασικό στίγμα σας αυτή την ημέρα, όπου θα

ανοιχθείτε με άλλα άτομα και θα θέλετε να ανταλλάξετε πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη, η καθημερινότητά σας αλλάζει και νέες απαιτήσεις ως προς τα θέματα υγείας και γενικά της εμφάνισής σας θα σας σπρώξει να κάνετε πολλά καλά για σας αλλά και για τους άλλους που έχουν την ανάγκη σας. Μέσα στο χώρο της δουλειάς σας μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση με έναν Παρθένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεστε πιο ανοικτοί και εύκολοι στις επαφές σας και δείχνετε προς τα έξω ότι θέλετε να ανταλλάξετε γνώμες και πληροφορίες. Γενικά, είστε σε φάση που θα βάλετε ποιοτικά όρια και θα γίνετε αυστηροί με τις επιλογές σας αλλά από την άλλη, όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ανοιχτείτε όπως τώρα, κάτι θα κερδίσετε από αυτό. Έχετε ευαισθησίες με τα θέματα φίλων σας και των παιδιών για αυτό θα ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας σε ορισμένα άτομα. Ευκαιρίες οικονομικές θα έχετε συνεχόμενες, αρκεί να έχετε διάθεση και ευελιξία πρώτα να τις αναγνωρίσετε και μετά να τις εφαρμόσετε. Γνωριμία με ένα μαζεμένο και ευγενικό άτομο μπορεί να σας πηγαίνει και να προχωρήσετε αργότερα σοβαρά μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε γενικά καλά γιατί μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας και από εκεί που είσαστε σε φάση που δε θέλατε τίποτε και κανέναν, τώρα κάνετε και προσπάθειες για μια δουλειά που την έχετε ανάγκη αλλά δεν τολμάτε να την διεκδικήσετε. Μάλλον θα κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει και θα είσαστε πιο εύκολοι στα «θέλω» σας. Υπάρχει βέβαια μια συγκράτηση, κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, λόγω του ότι μέσα σας έχετε αποφασίσει να κινείστε μόνο ποιοτικά και επιλεκτικά αλλά θα δείτε ότι την ποιότητα μπορείτε να τη βρείτε ακόμα κι από εκεί που δεν την περιμένατε και αφορά και σχέσεις προσωπικές γιατί εσείς αλλάζετε και βάζετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Οικονομικές ευκαιρίες και ευκολία συναλλαγών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με σταθερότητα και πίστη προχωράτε σε κάποιες υποθέσεις που αναγκαστικά ζητούν την ενέργεια και την πλήρη συμμετοχή σας. Ενδεχομένως να γίνετε κοινωνοί σε μια ομάδα και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα από όσο παλιά. Συνήθως, νιώθετε καλά, όταν μοιράζεστε κοινές εμπειρίες και συναισθήματα. Η βόλτα με φίλους και με γνωστούς θα σας βγάλει από την αδράνεια και θα σας αναγκάσει να ψάξετε για μια συγκεκριμένη γνωριμία που είχατε κάνει το καλοκαίρι πιο επισταμένα, ιδιαιτέρως αν είναι Ζυγός που χρειάζεται διεκδίκηση για να μην αμφιταλαντεύεται συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα