Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/12

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και ολοκληρωμένοι για αυτό θα πάρετε αποφάσεις που θα επιβεβαιώνουν την επιθυμία σας για να ρισκάρετε ή να κάνετε πράγματα πολύ δημιουργικά. Μην αφήσετε να σας ρίξουν υποθέσεις, είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές που σχετίζονται με το παρελθόν σας και ίσως με κάποιες μνήμες σας που αυτή την στιγμή δεν είναι ωφέλιμες την προσωπικότητά σας. Σίγουρα θα έχετε

δυσκολίες μέσα στην δουλειά σας ή από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας αλλά με την σημερινή σας δύναμη θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πράγματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση από ένα άτομο που σχετίζεστε στενά. Ο πήχης μπορεί να έχει ανέβει και από τις δυο πλευρές μπορεί να υπάρχει η ανάγκη για μεγαλύτερες αποδείξεις της αγάπης και αυτό να μην είναι καθόλου εφικτό. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τον οποιοδήποτε που σχετίζεστε είτε συνεργάτη είτε φίλο γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα. Αυτό που χρειάζεστε είναι να μιλήσετε βαθιά με την καρδιά σας και να αποδεχτείτε πράγματα που ακόμα σας φαίνονται δύσκολα. Ο εγωισμός σας σίγουρα μπορεί να μην σας αφήνει να δείτε την πραγματικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα νιώσετε επάρκεια γιατί θα έχετε την αποδοχή από συγκεκριμένα άτομα και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας δεν έχουν πάει χαμένοι. Είχατε παλέψει για κάποιες σχέσεις και επαφές και τώρα θα δείτε ότι θα σας γυρίσουν πράγματα πίσω. Η καθημερινότητά σας σάς ζητάει πιεστικά να ασχοληθείτε και με ένα άλλον τομέα της ζωής, όχι και πολύ ανάλαφρο, που έχει με έρευνα και βάθος. Το πάθος είναι αναγκαίο για να επιτύχετε σε μια δουλειά που έχετε ξεκινήσει αλλά και οι προγραμματισμένες κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανάγκες σας όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα νιώθετε ότι μεγαλώνουν. Προσπαθώντας να επικοινωνήσετε πιο βαθιά με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε τι ακριβώς θέλετε για να νιώσετε ασφάλεια, κάνετε ακόμα και κινήσεις που μπορεί να μην σας εκφράζουν. Πάντως μπορεί να αγοράσετε έστω και κάτι πολύ μικρό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θέλετε να τους αποδείξετε ότι τους αγαπάτε. Ο ερωτισμός σας είναι αυξημένος και το ρίσκο που θα κάνετε σε οικονομικά θέματα θα έχει επιτυχία.


ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε και πάλι βασιλιάδες στο βασίλειό σας. Όλον αυτόν τον καιρό προσπαθείτε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί όντως συμβαίνουν πολλά πράγματα που σας πηγαίνουν πίσω. Ίσως και να υπάρχουν και κάποια άτομα που θέλουν να σας γυρίσουν πίσω στο παρελθόν γιατί δεν μπορούν αλλιώς να σας κάνουν κουμάντο. Εσείς όμως χρειάζεται να μείνετε επί των επάλξεων και να μη βγείτε από τον δρόμο που έχετε χαράξει μέσα σας. Η καρδιά σας σάς οδηγεί στο σωστό βήμα για αυτό ακολουθείστε την.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε φάση απομόνωσης και θα ασχοληθείτε με τα

Keywords
Τυχαία Θέματα