Ζώδια και αστέρια: Ποιος τραγουδιστής δηλώνει: «Είμαι σχεσάκιας αν και δεν άντεχα να με πρήζουν»;

Με τον διελαύνοντα Ερμή (σκέψεις, δηλώσεις) σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του (αισθηματικοί δεσμοί) γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.


Ο Κριός, Λευτέρης Πανταζής έχει την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σε ένα ωροσκόπιο υποδεικνύει τις σχέσεις, στον σταθερό και αέρινο Υδροχόο, θέση που δείχνει ότι ενώ μπορεί να είναι πιστός στις σχέσεις του, δεν ακολουθεί

με τίποτα κανόνες, υποδείξεις και στερεότυπα και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παραμένει... ελεύθερος.

Σε αυτό βεβαίως, συμβάλλει σημαντικά ότι ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του Υδροχόου, που στο ωροσκόπιο του τραγουδιστή κάνει σύνοδο με τον Δία, όψη που κάνει πιο έντονη τη μεγάλη αίσθηση ανεξαρτησίας και εναντίωση σε θεσμούς και συμβατότητες. Κι από αυτά βέβαια δεν ξεφεύγει ούτε... ο γάμος!

Ως εκ τούτου, αν και όπως δήλωσε «από τις 7 μεγάλες σχέσεις μου όλες τις αγάπησα», με καμία δεν παντρεύτηκε! «Ερωτεύτηκα πολύ τη μητέρα της κόρης μου, Ζώζα Μεταξά, την Άντζελα ∆ημητρίου και τη Νάνσυ Αλεξιάδη» ανέφερε αλλά ξεκαθαρίζει πως αν και είναι σχεσάκιας δεν αντέχει με τίποτα να τον... πρήζουν.

Κι ως φλογερός Κριός που δεν σταματά ποτέ να είναι μάχιμος, πόσο μάλλον στον έρωτα, δηλώνει πως αναζητεί μια σύντροφο που μαζί της θα κάνει όλα όσα κάνουν τα ζευγάρια και στη σχέση τους θα υπάρχει «φυσικά σεξουαλική ζωή που είναι ο κινητήριος μοχλός μιας σχέσης»!

Keywords
Τυχαία Θέματα