17,5 κιλά... άντερα παρακαλώ!

Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν χαμπαριάζει! Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πέρασε αλώβητος και από την έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου με το 1-1 στο Καραϊσκάκη έβγαλε αήττητος μία σειρά συνεχόμενων ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό.

Παραμένει μόνος πρώτος, αντέχει και συνεχίζει το... ταξίδι του.

Στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο δοκάρι του Λέτο στο 29' χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για να γίνει ο μεγάλος θρίαμβος των "πράσινων" που μπήκαν άριστα στημένοι και προετοιμασμένοι στο ντέρμπι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ.

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια από το 30' μέχρι το 40' έχασαν τον αυτοέλεγχο και τη ψυχραιμία τους, αλλά δεν το πλήρωσαν, κάτι που έγινε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οπότε και οι "ερυθρόλευκοι" ισοφάρισαν, αλλάζοντας τη ψυχολογία του ντέρμπι. Εκεί, σε αυτό το δύσκολο σημείο του αγώνα και όταν το ματς είχε γίνει ροντέο, "μίλησαν" τα άντερα του Καπίνο. 17,5 κιλά... άντερα παρακαλώ!

Το παλικαράκι αυτό, στην πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι "αιωνίων" και σε αυτήν την ηλικία, έδειξε ότι εκτός από τεράστια προσόντα έχει και τεράστια καρδιά! Η απόκρουσή του στο 83' στην "καραμπόλα" με τον Βύντρα, είναι απ' αυτές που καταδεικνύουν το μέγεθος του ταλέντου του, αλλά η εν γένει αγωνιστική του παρουσία σε ένα ματς που "ζεμάταγε" πιστοποιούν πόσο μεγάλος τερματοφύλακας μπορεί να γίνει. Τι να γίνει; Είναι ήδη...


Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στον Κουίνσι, που "χάζευε" όποιον αντίπαλο έβρισκε στο διάβα του, αλλά και σε όλους όσοι αγωνίστηκαν. Παρεμπιπτόντως, όσοι εκτιμούσαν πριν το ντέρμπι ότι έπρεπε να ξεκινήσει ο Βύντρα, διαψεύστηκαν παταγωδώς. Ο Λουκάς αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν πιστοποιώντας ότι μόνο έτοιμος δεν ήταν για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι...

Keywords
Τυχαία Θέματα