Alfa Romeo Giulietta με 105 ίππους

Η γκάμα του Ιταλικού μοντέλου, είναι πλέον πληρέστερη με την turbo έκδοση των 1,4 λίτρων που αποδίδει 105 ίππους.

Μια ακόμα επιλογή για τους Alfisti αλλά και όσους θέλγονται από τα κάλλη της Giulietta. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στην κομψότατη πρόταση της AlfaRomeo στην μικρομεσαία κατηγορία; Με την αισθητική να είναι το δυνατό χαρτί του αυτοκινήτου, έρχεται τώρα η νέα έκδοση,

να αποτελέσει μια ακόμα εναλλακτική.

Ο γνωστός κινητήρας των 1,4 λίτρων, αντί για 120 ίππους αποδίδει 105 και 21 kgm ροπής που σε συνδυασμό και με το καλά κλιμακωμένο 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι παραπάνω από αρκετά για να προσδώσουν ικανοποιητικές επιδόσεις στο μοντέλο. Η εταιρεία κάνει λόγο για 10,6” για τη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ώρα.

Εξαιρετικά είναι και τα νούμερα που αφορούν την κατανάλωση καυσίμου αλλά και τις εκπομπές CO2, μια και η συγκεκριμένη έκδοση της AlfaRomeoGiulietta με τους 105 ίππους, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χρειάζεται μόλις 6,4 λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές CO2 είναι 149 γρ./χλμ.- με τη συνδρομή και του στάνταρ συστήματος Start&Stop, βάσει του οποίου ο κινητήρας σβήνει σε κάθε στάση του αυτοκινήτου και επανεκκινεί με το πάτημα του συμπλέκτη για την επιλογή της 1ης ταχύτητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα