Aνατολάκης: «Τα πανό αυθόρμητη έκφραση δυσαρέσκειας»

Παρέμβαση για το θέμα της ανάρτησης πολιτικών πανό στα γήπεδα έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν βουλευτής Β’ Πειραιώς, Γιώργος Ανατολάκης.

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ που είναι υπεύθυνος του κόμματός του για αθλητικά θέματα, προέβη σε σχετική δήλωση, όπου αναφέρει πως οι Ελληνες φίλαθλοι εκφράζουν με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Tονίζει δε πως οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στην πολιτική της κυβέρνησης και τις στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατέστρεψαν τη χώρα.

Αναλυτικά η δήλωση του

Γιώργου Ανατολάκη αναφέρει:

«Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι και αυτοί μέρος του ελληνικού λαού που υποφέρει από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μπορεί, βέβαια, ο Κανονισμός της ΟΥΕΦΑ πολύ σωστά να απαγορεύει την ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα. Από την άλλη, όμως, οι φίλαθλοι είναι και αυτοί απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται και εκφράζουν αυθόρμητα την έντονη δυσαρέσκεια τους. Είμαι αντίθετος σε βρισιές και ακραίες εκφράσεις. Όμως, ηθικός αυτουργός είναι η άθλια πολιτική της Κυβέρνησης και οι στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατέστρεψαν την χώρα. Από αυτούς που φταίνε πραγματικά, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Ας αναζητήσουμε εκεί τις ευθύνες...».

Keywords
Τυχαία Θέματα