Back to reality...

Η διοικητική πραγματικότητα στον Παναθηναϊκό επιστρέφει στη (θλιβερή πλην όμως) ρεαλιστική της βάση. Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ κωλυσιεργεί να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό όλα όσα είχε διαμηνύσει μετ' επιτάσεως ο συνεργάτης του Βλάσσης Τσάκας.

Η Arboris Capital έκανε και αυτή το... κομμάτι της και όταν της δόθηκε προτεραιότητα απέσυρε το ενδιαφέρον της γιατί βρήκε, λέει, άλλο σύλλογο του εξωτερικού να επενδύσει ο "φραγκάτος" που είχε στο... τσεπάκι της.

Και

ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν ότι επιστρέφει ολοταχώς στην σκληρή διοικητική πραγματικότητά του. Δεν θέλει δηλαδή και πολύ για να γυρίσουμε στο χρονικό σημείο που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος διασταύρωναν τα ξίφη τους για τη... ΓΗΠΕΛ και απειλούσαν-κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο για το ενδεχόμενο να προκύψει στο σύλλογο λύση πρωτοδικείου...

Το μόνο θετικό μέσα στη διαφαινόμενη "μαυρίλα" για το σύλλογο είναι ότι ο Δημήτρης Γόντικας διευκρίνισε στα μέλη του Δ.Σ. ότι μέχρι τον Φλεβάρη δεν θα υπάρξει πρόβλημα πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές, διότι εξακολουθούν να γίνονται περικοπές και το προβλεπόμενο έλλειμμα (σύμφωνα με όσα είπε τουλάχιστον ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) έχει πέσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ και είναι μειωμένο κατά 40% περίπου. Υπάρχει δηλαδή ένα αβάντζο 2-3 μηνών απ' ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και ταυτόχρονα ένα ακόμα καλύτερο "συμμάζεμα" στα οικονομικά, μπας και βρεθεί ο... "άγιος άνθρωπος" που θα βάλει σε πρώτη φάση αυτά τα περίφημα 15 εκατ. ευρώ για να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών.

Αλλά για να μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας λύση, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν φαίνεται να υπάρχει. Εκτός αν ο πρίγκιπας κάνει την έκπληξη, ή εμφανιστεί δυναμικά κάποιος από τους νυν μετόχους που μοιάζει απίθανο. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να χαθεί. Είναι τόσο μεγάλο το εύρος του, είναι τέτοιο το ιστορικό του βάρος, που δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει σε έσχατο σημείο. Ετσι πιστεύω και μακάρι να μην πέσω έξω...

Keywords
Τυχαία Θέματα