Blue Boys: «Να μην γυρίσουμε την πλάτη στον ΑΟΧ»

Αποτυχημένη χρονιά χαρακτήρισαν τη φετινή για τον ΑΟΧ οι Blue Boys, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την ήττα από τον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση των φίλων του ΑΟΧ, Blue Boys, αναφέρει τα εξής:

«Βαριά ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Α.Ο. Χανιά στου Ζωγράφου, από τον μέχρι χτες τελευταίο Ηλυσιακό. Η ομάδα πραγματοποίησε ίσως

την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και δέχτηκε τρία γκολ από την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ως τη στιγμή που η ομάδα μας δέχτηκε το πρώτο γκολ, πατούσε καλά στο γήπεδο. Από τη στιγμή όμως που βρέθηκε πίσω στο σκορ ''εξαφανίστηκε'' από το γήπεδο. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και υπάρχουν ευθύνες και για αυτό, διότι σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που ο Α.Ο.Χανιά δέχεται πρώτος γκολ χάνει. Επίσης ΚΑΙ χτες δέχτηκε τρία γελοία γκολ (στο πρώτο ήταν γελοίος ο τρόπος που έγινε το φάουλ του γκολ).

Στο γήπεδο του Ζωγράφου βρέθηκαν και 10 Χανιώτες που ταξίδεψαν για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας, ανάμεσα τους και μέλη του συνδέσμου μας (παρότι δεν έγινε εκδρομή για οικονομικούς λόγους) οι οποίοι έφυγαν για μία ακόμα φορά στεναχωρημένοι.

Σίγουρα οι ευθύνες για την φετινή ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ πορεία της ομάδας είναι τεράστιες και βαραίνουν ΟΛΟΥΣ, όμως ΤΩΡΑ δεν πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Α.Ο.Χανιά για να ΑΠΟΣΟΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα