Bo-X-ing… bad day

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να νικήσει τη Φούλαμ στην Boxing Day της Premier League με το ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου να μένει στο 1-1.

Η ομάδα του Αντρές Βίλας Μπόας άφησε δύο ακόμα βαθμούς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έμεινε αρκετά πίσω στην κούρσα του τίτλου, που δείχνει να μετατρέπεται αποκλειστικά σε υπόθεση των ομάδων του Μάντσετερ για τη φετινή σεζόν. Οι «μπλε» σε ένα ακόμα παιχνίδι φέτος ήταν «φλύαροι» και δεν μπόρεσαν να «τελειώσουν» τον

αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο σκορ.

Στο 47’ η Τσέλσι κατάφερε μετά από αρκετές προσπάθειες να νικήσει τον Στόκντεϊλ, όταν ο Τόρες συνεργάστηκε με τον Μάτα κι ο τελευταίος με ωραίο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μάλιστα η επιθετικότητα των «μπλε» έδειχνε ικανή να τους χαρίσει το τρίποντο, ωστόσο οι παίκτες του Μάρτιν Γιολ είχαν άλλη άποψη.

Ήταν το 56’ του ματς, όταν ο Μπράιαν Ρουίζ βρήκε ωραία τον Κλιντ Ντέμπσι μέσα στην περιοχή κι αυτός με το έκτο του γκολ στη σεζόν ισοφάρισε για λογαριασμό της Φούλαμ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, μια καλή στιγμή για τη Φούλαμ με τον Κασάμι στο φινάλε, όπου θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε. Έτσι, η Τσέλσι έμεινε στους 34 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ η Φούλαμ έφτασε τους 19 και τη 12η θέση μαζί με την Άστον Βϊλα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίνγκουα (81’ Φερέιρα), Νταβίντ Λουίς, Τέρι, Κόουλ, Μεϊρέλες, Ρομέου, Λάμπαρντ (61' Μαλουντά), Στάριτζ (71' Ντρογκμπά), Τόρες, Μάτα

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Κέλι, Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Ρίισε, Ντέμπσι, Μέρφι, Φράι, Ντεμπελέ, Σα (83’ Κασάμι), Ρουίζ

Keywords
Τυχαία Θέματα