CM Punk εναντίον… Tim Tebow

Για μία ακόμα φορά, ο WWE Champion, CM Punk, άνοιξε «πόλεμο», αφού πλέον ασχολείται με τον… Tim Tebow.

Ο πρώην quarterback των Ντένβερ Μπρόνκος και νυν των Νιου Γιορκ Τζετς απασχόλησε τον «Second City Saint» σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε… πονηρό και τον κατηγόρησε πως μεγεθύνει καταστάσεις προς όφελός του!

«Ξέρω

ότι είσαι φαν του Tebow» είπε ο CM Punk στον παρουσιαστή και συνέχισε: «Αυτά που λες μου θυμίζουν τον Tebow, αφού είναι υπερβολικά. Σε αντίθεση με αυτόν, εγώ είμαι πρωταθλητής».

Προφανώς αναφέρθηκε στην καριέρα του δημοφιλή ποδοσφαιριστή στο NFL. Άλλωστε ο Tebow έχει αρκετές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις σε κολεγιακό επίπεδο. Όλα αυτά σε… αληθινό άθλημα.

Όπως και να έχει, ο Punk συνηθίζει τις διενέξεις με αρκετούς συμπατριώτες του πιστοποιώντας τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Ταυτόχρονα προσφέρει… τσάμπα και εκτενή διαφήμιση στο WWE, στο οποίο έχει γίνει τρεις φορές World Heavyweight Champion, δύο φορές WWE Champion, μία φορά Tag Team Champion και μία φορά Intercontinental Champion, μεταξύ άλλων. Παρά τα 33 του, ο «Straight Edge Superstar» έχει ήδη πολλές διακρίσεις, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί ο Tebow.

Keywords
Τυχαία Θέματα