Euro 2012: Αισιόδοξος ο Μπέντο

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει της Ισπανίας και να βρεθεί στον τελικό.

Από θέση αουτσάιντερ ξεκινάει η Πορτογαλία στον ημιτελικό με την Ισπανία. Από την πλευρά του βέβαια, ο τεχνικός των Ιβήρων, Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε αισιόδοξος: « Φυσικά θα υπάρξουν στιγμές στο παιχνίδι μας που θα μπορούμε να ανταλλάξουμε πολλές πάσες μεταξύ μας. Θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας στον αγώνα, όμως γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι η καλύτερη της διοργάνωσης σε αυτόν τον

τομέα. Θα γίνει ένα παιχνίδι υπομονής, αλλά έχουμε την φιλοδοξία και το κουράγιο για να τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να μην αμυνόμαστε σε όλο τον αγώνα».

Για το κλίμα που επικρατεί στη χώρα, πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι όλη η Πορτογαλία μας στηρίζει και θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε λίγο ακόμη την παραμονή μας στο τουρνουά και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Αυτή είναι μία στιγμή χαράς για όλη τη χώρα. Τώρα όλοι στην Πορτογαλία πιστεύουν στην ποιότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα, χάρη στην προσπάθεια που έχουν δείξει όλοι παίκτες».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με την αναμέτρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, κατέληξε: «Έχουμε την δική μας “ταυτότητα” παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να την δείξουμε στον αγώνα. Είναι φυσιολογικό πως οι ομάδες βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον δεύτερο τελικό της ιστορίας μας. Το παιχνίδι που έγινε μεταξύ πριν από δύο χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το αυριανό, καθώς μιλάμε για τον ημιτελικό του Euro».

Keywords
Τυχαία Θέματα