Euro 2012: Αισιόδοξος ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ θεωρεί πως η Αγγλία μπορεί να επικρατήσει της Σουηδίας και να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Μόνο τη νίκη θέλει η Αγγλία απέναντι στη Σουηδία για να γίνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2012. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Στίβεν Τζέραρντ μιλώντας για την αναμέτρηση υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τους σημαντικούς τρεις βαθμούς.

«Νομίζω πως αν κάνουμε ανάλογη εμφάνιση

όπως αυτή στο πρώτο παιχνίδι, θα είναι αρκετό για να επικρατήσουμε της Σουηδίας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας που είναι πολύ καλοί και δυνατή ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στο επίπεδο της Γαλλίας» είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για να συνεχίσει:

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στην πρόκριση και θα πάρουμε τη νίκη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη μας που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».

Τέλος για τους προσωπικούς του στόχους, κατέληξε: «Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να δείχνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στη νίκη και θα διεκδικήσουμε την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική», είπε ο έμπειρος μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα