Euro 2012: Μπέντο: «Δίκαιη η πρόκριση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Euro 2012 εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο που… βλέπει ημιτελικά.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Πορτογαλία επί της Ολλανδίας και μετά το άσχημό της ξεκίνημα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να φτάσει στη νίκη με 2-1 που της έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ο τεχνικός των Ιβήρων, Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε

απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του.

«Δεν αρχίσαμε καλά το ματς, αλλά αντιδράσαμε φανταστικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί ακόμη και πριν το ημίχρονο. Η νίκη μας ήταν δίκαια, όπως και η πρόκριση στα προημιτελικά. Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά και δεν έχασαν την πίστη τους παρότι αρχίσαμε με ήττα», είπε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της Πορτογαλίας από εδώ και στο εξής, πρόσθεσε: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, αλλά τώρα ο επόμενος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά. Θα μελετήσουμε καλά την Τσεχία και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι μία καλή ομάδα, που όπως κι εμείς έχασε το πρώτο της παιχνίδι αλλά έδειξε ψυχικά αποθέματα κι έφτασε στα προημιτελικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα