Euro 2012 χωρίς ίντερνετ

22:43 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη να έχει πρόσβαση σε υψηλές ταχύτητες ίντερνετ, δεν ισχύει το ίδιο όμως και σε ό,τι αφορά στην Πολωνία. Στη διοργανώτρια χώρα του Euro το ίντερνετ αποτελεί... είδος πολυτελείας!

Μόνο εύκολη δεν είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο από την Πολωνία, στη χώρα που διοργανώνει – μαζί με την Ουκρανία – το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Οι δημοσιογράφοι που έχουν ταξιδέψει απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να καλύψουν τη διοργάνωση δεν μπορούν να δουλέψουν, καθώς τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να έχουν

πρόσβαση ούτε στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο για να στείλουν δηλώσεις, φωτογραφίες ή πλάνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα περισσότερα κεντρικά ξενοδοχεία της Βαρσοβίας, τα οποία θα φιλοξενήσουν τις επόμενες μέρες χιλιάδες φιλάθλους δεν πρόσφεραν μέχρι πρότινος πρόσβαση διαδίκτυο στους πελάτες τους. Αυτό γίνεται μεν πλέον, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο στα λόγια. Τα ξενοδοχεία από τα οποία μπορεί κάποιος να δουλέψει από το ίντερνετ είναι πολύ λίγα.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο προφανέστατα δεν αξιολόγησαν σωστά οι διοργανωτές και σίγουρα θα καταγραφεί ως ένα από τα μειονεκτήματα του τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα