Euro 2012: Έδειξε βελτίωση η Γερμανία (photos+videos)

00:14 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Σαφώς καλύτερο πρόσωπο έδειξε η Γερμανία στη δεύτερή της φιλική αναμέτρηση που επικράτησε 2-0 του Ισραήλ στην Αυστρία.

Η ήττα της Γερμανίας με 5-3 από την Ελβετία στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας για το Euro 2012, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ. Η αμυντική της λειτουργία ήταν για… γέλια με αποτέλεσμα ο 52χρονος τεχνικός να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν Μονάχου τα «πάντσερ» έδειξαν έναν

πολύ καλύτερο πρόσωπο απέναντι στο Ισραήλ στο «Ρεντ Μπουλ Αρένα» της Αυστρίας, επικράτησαν 2-0 επί του Ισραήλ.

Η αμυντική γραμμή της «νασιοναλμανσάφτ» ήταν αισθητά καλύτερη και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους επιθετικούς του Ισραήλ. Ο γόρδιος δεσμός με τα αντίπαλα δίχτυα, λύθηκε για τους Γερμανούς πέντε λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μάριο Γκόμεζ να ανοίγει το σκορ.

Στην επανάληψη, δεν έγιναν αρκετές αλλαγές από τον Γιόακιμ Λεβ δείχνοντας πως κατά πολύ η ενδεκάδα που επέλεξε θα πρωταγωνιστήσει και στο Euro. Το τελικό 2-0 για τα «πάντσερ» διαμορφώθηκε από τον Αντρέ Σούρλε στο 82’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Οζίλ. Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, καθώς είχε σκοράρει και στο πρώτο φιλικό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Οζίλ, Κεντίρα (88’ Μπέντερ), Κρόος (85’ Γκέτσε), Ποντόλσκι (67’ Σούρλε), Γκόμεζ (67’ Κλόσε), Μέλερ (83’ Ρόις)
ΙΣΡΑΗΛ: Χαρούς, Τίμπι, Γκέρσον, Μπεν Χαΐμ, Σπουνγκίν, Νάτσο (73’ Μπιτόν), Ζάχαβι (67’ Μπεν Σαχάρ), Μέλικσον (46’ Βερμούτ), Μπεναγιούν (46’ Ραφαέλοφ), Γιαντίν (86’ Τζεβντέκ), Σέχτερ (46’ Ντάμαρι).

{youtube}F0woU1cm3OM{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα