Euro 2012: Γερμανία: Πρόβα 11άδας ενόψει Πορτογαλίας

Πρόβα τζενεράλε θα είναι για τον Γιόακιμ Λεβ το σημερινό (31/05) φιλικό της Γερμανίας με αντίπαλο το Ισραήλ, καθώς θα παρατάξει την 11άδα που σκοπ0εύει να χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων των «πάντσερ» στο Euro 2012.

Οι τρις πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας στις 9 Ιουνίου, απέναντι στους Ίβηρες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους φαίνεται ότι έχει σχεδόν

κατασταλάξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει απέναντί τους…

Μάλιστα, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα και στο σημερινό φιλικό της Γερμανίας απέναντι στο Ισραήλ. Το… σχεδόν που αναφέραμε προηγουμένως έχει να κάνει με τον Μερτεζάκερ, ο οποίος μετά την κακή απόδοση κόντρα στην Ελβετία θα έχει την τελευταία ευκαιρία να πείσει τον Λεβ. Αν δεν τα καταφέρει, θα τον αντικαταστήσει ο Χούμελς!

Όσο για τους υπόλοιπους; Δίπλα στον άσο της Άρσεναλ θα παίξει ο Μπαντστούμπερ, δεξιά στην άμυνα ο Μπόατενγκ και αριστερά ο Λαμ. Ο Κρόος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σβάινσταϊγκερ, ενώ μπροστά θα δούμε τους Μίλερ, Οζίλ και Ποντόλσκι στην τριάδα και τον Κλόζε στην κορυφή της επίθεσης. Με τον Νόιερ στο τέρμα και τον Κεντίρα ως «κόφτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα