Euro 2012: Η «Bild» στο... πλευρό της Ελλάδας!

Ένας… αποστάτης φαίνεται ότι υπάρχει στους κόλπους της «Bild», αν κρίνουμε από το γεγονός ότι δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας τάσσεται υπέρ της χώρας μας για το παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, την Παρασκευή (22/06)!

Για του λόγου το αληθές, ο Φραντς Γιόζεφ Βάγκνερ έστειλε ανοιχτή επιστολή μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως υποστηρίζει την «φτωχή» Ελλάδα και εύχεται αυτή να κερδίσει στο Euro 2012 την «πλούσια» Γερμανία! Τώρα,

βέβαια, το αν θα εξακολουθήσει να... έχει δουλειά και μετά από αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες...

Αναλυτικά η επιστολή του Γερμανού δημοσιογράφου έχει ως εξής:

«Ο Θεός του ποδοσφαίρου πρέπει πραγματικά να είναι κυνικός. Εριξε τη ζαριά και έβγαλε μονομαχία ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα. Και ξαφνικά το παιχνίδι είναι ανάμεσα στους Ελληνες και την Μέρκελ. Οι εφημερίδες της Ελλάδας εκλιπαρούν την Εθνική Ομάδα: «Φέρτε μας τη Μέρκελ», «Άνγκελα ετοιμάσου», «οι χρεοκοπημένοι είναι έτοιμοι».

Την Παρασκευή θα έχουμε έναν φοβερό αγώνα: Οι φτωχοί Έλληνες, εναντίον των πλούσιων Γερμανών. Όμως η δική μου καρδιά χτυπάει για την Ελλάδα. Για τους Έλληνες με τα άδεια πορτοφόλια. Που δεν έχουν λεφτά για ένα ποτήρι κρασί, δεν έχουν χρήματα για ένα πακέτο τσιγάρα. Δεν έχουν χρήματα να πάνε στον οδοντίατρο. Δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιό τους.

Είναι δύσκολο να κερδίσεις όσους δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Πλέον, αυτό που έχουν είναι μόνο άγονα βουνά, ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες. Ο,τι κι αν συμβεί στο παιχνίδι, εγώ θα στηρίζω την Ελλάδα. Ειλικρινά, Φραντς Γιόζεφ Βάγκνερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα