Euro 2012: Η Εθνική μπάσκετ στο πλευρό της ποδοσφαιρικής

Τη συμπαράστασή τους στην Εθνική ποδοσφαίρου έστειλαν προπονητής και παίκτες της μπασκετικής ομάδας.

Ηλίας Ζούρος, Γιώργος Πρίντεζης και Αντώνης Φώτσης μίλησαν κατά την αναχώρηση της «επίσημης αγαπημένης» για τη Βραζιλία ενόψει της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας (02-08/07), για την προσπάθεια των παικτών του Φερνάντο Σάντος κόντρα στη Γερμανία για τα προημιτελικά του Euro 2012.

Αναλυτικά:

Ζούρος: «Είμαστε με όλη μας την καρδία με την Εθνική

ποδοσφαίρου, και θα θέλαμε πάρα πολύ να πανηγυρίσει όλη η Ελλάδα μια πρόκριση σήμερα το βράδυ. Πάντα μπορείς. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο παίζεις για να κερδίσεις. Πάντα μπορείς».

Πρίντεζης: «Πιστεύω ότι έχει άστρο η Εθνική ποδοσφαίρου και ότι θα κάνει κάτι καλό. Γενικότερα δεν θέλω να λέω πολλά γιατί είμαι λίγο γρουσούζης και όποτε λέω κάτι καλό βγαίνει ανάποδο οπότε πάμε να χάσουμε και βλέπουμε».

Φώτσης: «Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε να τα πάει καλά η Εθνική στο ποδόσφαιρο, είμαστε όλοι μαζί τους και τους ευχόμαστε καλή τύχη γιατί έχουν ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι πιο πολύ με τη Μέρκελ ασχολούνται οι οπαδοί και οι άνθρωποι έξω από την ομάδα και όχι οι παίκτες που έχουν σαν στόχο να κερδίσουν τον αντίπαλο τους ανεξαρτήτως από ποια χώρα προέρχεται ή το τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο. Πιστεύω ότι έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα