Euro 2012: Η εξομολόγηση του Μπενζεμά στον… Αλιάγα!

20:23 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέντευξη στον… δικό μας Νίκο Αλιάγα, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Europe1», παραχώρησε ο Καρίμ Μπενζεμά, μία εβδομάδα πριν η Γαλλία ριχτεί στη μάχη του Euro 2012.

«Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία για το ματς με την Αγγλία. Παρακολουθούμε videos από την Εθνική Αγγλίας μαζί με τον προπονητή, αλλά οι περισσότεροι Άγγλοι διεθνείς αγωνίζονται σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο ματς των «πετεινών» κόντρα στην Αγγλία, συμπληρώνοντας:

«Οι περισσότεροι Άγγλοι παίζουν στο Champions League οπότε τους γνωρίζουμε καλά. Όσον αφορά στην εθνική μας ομάδα έχω να πω ότι έχουμε μεγαλώσει μαζί.

Με τους περισσότερους παίκτες ήμουν συμπαίκτης όταν ήμουν 17 ετών, τώρα είμαστε οι περισσότεροι 24-25 ετών.

Είναι ωραίο που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο γκρουπ».

Για τις ελπίδες της ανανεωμένης Γαλλίας του Λοράν Μπλαν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο Μπενζεμά συμπλήρωσε: «Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε το πρώτο παιχνίδι με την Αγγλία, μετά θα δούμε».

Ερωτηθείς για τις εμπειρίες του στη «βασίλισσα», ο κορυφαίος Γάλλος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ (ξεπέρασε φέτος τον Ζινεντίν Ζιντάν), κατέληξε: «Τώρα είμαι περισσότερο ήρεμος σε σχέση με λίγα χρόνια πριν. Στη Μαδρίτη δεν έχεις δικαίωμα να χάνεις συχνά. Υπάρχει πολλή πίεση από τους απ' έξω.

Για μένα ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Μιλάμε για τα πάντα και βλεπόμαστε συχνά.

Είναι πάντα στήριγμά μου και μου δίνει συμβουλές για το παιχνίδι μου»…

Keywords
Τυχαία Θέματα