Euro 2012: Και στο… βάθος Ελλάδα!

Η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Δανία με έπαθλο την πρώτη θέση του 2ου ομίλου που οδηγεί στα προημιτελικά, απέναντι στην Ελλάδα.

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Euro 2012 πανηγύρισε η Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου. Η «γαλανόλευκη» περιμένει την αντίπαλό της στους «8» της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γερμανία

ή Δανία, ενώ υπάρχει και το ακραίο σενάριο να τεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.

Η Γερμανία, έχοντας επικρατήσει στα πρώτα της δύο παιχνίδια δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση και την πρωτιά. Σε περίπτωση που επικρατήσει ή πάρει την ισοπαλία, τότε θα είναι σίγουρα στην πρώτη θέση και θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στα προημιτελικά.

Από την πλευρά τους, οι Δανοί με νίκη θα προκριθούν στα προημιτελικά και εφόσον η Πορτογαλία δεν επικρατήσει της Ολλανδίας θα πάρουν και την πρώτη θέση! Από τους Σκανδιναβούς δεν υπολογίζεται ο Ντένις Ρόμενταλ που είναι τραυματίας με τον Τόμπιας Μίκελσεν να αναμένεται να τον αντικαταστήσει. Κατά τα άλλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού μέσου, Νίκι Ζίμλινγκ ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Λάσε Σόνε σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί.

Τα «πάντσερ» αναμένεται να έχουν κάποιες αλλαγές καθώς ο Ζερόμ Μπόατενγκ είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται με τους Μπένεντικτ Χιέβεντες ή Λαρς Μπέντερ να είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Δανία - Γερμανία

Keywords
Τυχαία Θέματα