Euro 2012: Κατσουράνης: «Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία»

Ο Κώστας Κατσουράνης παραδέχτηκε, με δηλώσεις του πριν την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της Εθνικής ομάδας, πως υπάρχει κούραση στους ποδοσφαιριστές, η οποία ωστόσο δεν αποτελεί δικαιολογία...

«Η δουλειά πρέπει να γίνει και στα τρία παιχνίδια. Αυτό που προέχει είναι μια καλή αρχή. Έχουμε καιρό να δουλέψουμε και πρέπει να βελτιωθούμε ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο εκ των αρχηγών της Εθνικής ομάδας.

Για την προετοιμασία στην Αυστρία

τόνισε: «Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε προπόνηση, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη από ότι στα προκριματικά. Θα έπρεπε να υπάρχουν άλλες ημερομηνίες. Πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά και να σκεφτόμαστε θετικά. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό...»

Τέλος, για το τι πρέπει να περιμένουμε από τους παίκτες της Εθνικής στην τελική φάση του EURO 2012, ο Κώστας Κατσουράνης είπε: «Εγώ προσωπικά και τα παιδιά θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Θα τα δώσουμε όλα με στόχο να περάσουμε τον όμιλο. Ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει την Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα