Euro 2012: Κεντίρα: «Προσοχή στις αντεπιθέσεις»

Ο Σάμι Κεντίρα μιλώντας για την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ελλάδα, χαρακτήρισε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Την Αγγλία ή την Ιταλία θα αντιμετωπίσει η Γερμανία στα ημιτελικά του Euro 2012 εφόσον καταφέρει να προκριθεί επί της Ελλάδας. Ο μέσος των «πάντσερ», Σάμι Κεντίρα όμως, τόνισε πως το

μυαλό της ομάδας του είναι στην αναμέτρηση με τη «γαλανόλευκη».

«Έχουμε μία πρώτη γεύση από την Ελλάδα γιατί πιστεύω πως θα παίξει όπως η Δανία. Πρέπει να προπονηθούμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι», είπε αρχικά ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει:

«Συγκεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι με την Ελλάδα, η οποία έχει μία σπουδαία ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα την υποτιμήσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τα ημιτελικά αυτή τη στιγμή. Οι Ιταλία και Αγγλία είναι επίσης δυνατές ομάδες, αλλά δεν τους σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το δυνατό σημείο της Ελλάδας, είπε: «Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις και πρέπει να κρατήσουμε καλά τους χώρους στην άμυνα όταν θα έχουμε ευκαιρίες».

Για τη συνεργασία του με τον Μπάστιαν Σβάιντσταϊγκερ, είπε: «Η συνεργασία μας έχει βελτιωθεί αρκετά και ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Πρέπει να κρατήσουμε την κινητικότητά μας. Κάθε παιχνίδι που κερδίσαμε το αξίζαμε», είπε ο Κεντίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα