Euro 2012: Με τις οικογένειές τους οι διεθνείς

14:37 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ελεύθερες ώρες είχαν οι παίκτες, μετά το πρωινό, μετά από απόφαση του Φερνάντο Σάντος. Οι περισσότεροι τις πέρασαν μαζί με τις οικογένειές τους...

Την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν στην Πολωνία είχαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, μετά το πρωινό.

Ο Φερνάντο Σάντος τους άφησε ελεύθερο για να συζητήσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Κάποιοι, βέβαια, έμειναν στα δωμάτιά τους για να ξεκουραστούν, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Πολωνία μέλη των οικογενειών τους.

** Παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφθηκαν, η Εθνική

και κάθε ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά δεν μπορεί νʼ αντικαταστήσει ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Έτσι, μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η Ελλάδα θα συνεχίσει στο τουρνουά με 22 παίκτες.

** Δεν έχει δικαίωμα ένστασης η Εθνική για τα λάθη του Καρμπάγιο στο χθεσινό (8/6) ματς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν έδειχνε κάρτα σε λάθος παίκτη, κάτι τι οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου. Ενδεχομένως, όμως, να διεκδικήσει την σιωπηρή τιμωρία του και να μην σφυρίξει ξανά μέχρι το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα