Euro 2012: Ώρα αποδείξεων για Κροατία και Ισπανία

Αρκετά είναι τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί περί συνομωσίας κατά της Ιταλίας από Κροατία και Ισπανία και ήρθε η ώρα να αποδείξουν ό,τι αγωνίζονται καθαρά!

Πολύ απλά είναι τα πράγματα για τις Ισπανία και Κροατία. Εφόσον η μεταξύ τους αναμέτρηση λήξει ισόπαλη με 2-2, τότε θα βρεθούν χέρι – χέρι στα προημιτελικά του Euro 2012. Με ισοπαλία με 1-1, θα πρέπει η Ιταλία να επικρατήσει με τρία τέρματα διαφορά της Ιρλανδίας

για να αφήσει εκτός τους Κροάτες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο νικητής αναδεικνύεται πρώτος του ομίλου και ο ηττημένος θα περιμένει το αποτέλεσμα της Ιταλίας για να μάθει αν προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όλες αυτές τις ημέρες, αναφέρουν πως θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τη νίκη και όχι για τη βολική ισοπαλία που θα τους περάσει στην επόμενη φάση. Το μόνο που μένει, είναι να αποδειχθεί αυτό και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει κανονικά σε όλους του, τους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την Ισπανία, καθώς ο τραυματισμός του επιθετικού, Νίκιτσα Γέλαβιτς δεν αποδείχθηκε σοβαρός και θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

Η Ισπανία που προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση επί της Ιρλανδίας και νίκη με 4-0, δύσκολα θα αλλάξει πρόσωπα στη βασική της ενδεκάδα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να παραμένει στον πάγκο και τον Φερνάντο Τόρες να συνεχίζει βασικός μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: ΚροατίαΙσπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα