Euro 2012: Παραμένει σε δίλλημα ο Ντελ Μπόσκε

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε τόνισε πως τίποτα δεν ξεκαθάρισε στο μυαλό του για τις θέσεις των επιθετικών, μετά το παιχνίδι με τη Σερβία.

Με μεγάλη ικανοποίηση είδε το ντεμπούτο του Αντριάν Λόπεζ στην Εθνική Ισπανίας ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, καθώς ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, πέτυχε το πρώτο τέρμα στη νίκη των «φούριας ρόχας» με 2-0.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως παραμένει σε δίλλημα για τις θέσεις των επιθετικών: «Ο πιο καλός τρόπος

για να κάνουμε προετοιμασία είναι τα φιλικά παιχνίδια και εμείς κλείσαμε ένα στάδιο αυτής με το φιλικό απέναντι στη Σερβία», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για να συνεχίσει αναφορικά με τους επιθετικούς της ομάδας.

«Ο Αντριάν Λόπεζ βρίσκεται μαζί μας για αυτόν τον λόγο. Για να σκοράρει δηλαδή. Έχει τις ίδιες πιθανότητες κλήσης όπως και πριν από το φιλικό. Ο Σολδάδο έκανε πολύ καλή αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα, ενώ ο Νεγρέδο είχε σπουδαία χρονιά με τη Σεβίλλη. Όλα αυτά μετράνε στις επιλογές μου», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα