Euro 2012: Προειδοποιεί τους Γερμανούς ο Χαριστέας

Στη γερμανική Bild μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος υποστήριξε πως η Ελλάδα θα επικρατήσει με τον τρόπο της Τσέλσι απέναντι στη Γερμανία.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Άγγελος Χαριστέας για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γερμανία. Ο «χρυσός» επιθετικός της ομάδας του 2004 που με τα τέρματά του έδωσε τη χώρα μας το Euro

μίλησε στα Μέσα της Γερμανίας, τονίζοντας πως η Ελλάδα θα κερδίσει με τις τακτικές της Τσέλσι.

«Φυσιολογικά θα παίξουμε με αμυντικούς προσανατολισμούς από το πρώτο λεπτό. Όπως έκανε και η Τσέλσι στον τελικό του Champions League. Όπως αποδείχθηκε κάθε ομάδα μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες παίζοντας αμυντικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά, ενώ αναφέρθηκε και στον Κυριακό Παπαδόπουλο.

«Πάντα μου έλεγε πως με παρακολουθούσε όταν ήταν μικρός και ήταν μεγάλος οπαδός της Ελλάδας το 2004». Για τους Έλληνες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα, είπε: «Ξέρουν ακριβώς πως θα αντιμετωπίσουν τους Γκόμεζ, Ποντόλσκι και Σβάινσταϊγκερ».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως πιστεύει σε νέο θαύμα: «Η Εθνική ομάδα μας δίνει ελπίδα και πάλι. Το κλίμα στη χώρα είναι πολύ θετικό πλέον και μία νίκη επί της Γερμανίας θα είναι σπουδαίο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα