Euro 2012: Πρώτο δείγμα θετικό για Σουηδία (photos+video)

Τη νίκη με 3-2 πήρε η Σουηδία απέναντι στη Ισλανδία στο «Γκάμλα Ούλεβι» του Γκέτεμποργκ δείχνοντας καλό πρόσωπο στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας.

Θετικά μηνύματα άφησε η Σουηδία στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση ενόψει του Euro 2012. Η ομάδα του Έρικ Χάμρεν φιλοξένησε στο «Γκάμλα Ούλεβι» την Ισλανδία, της οποίας και επικράτησε 3-2 με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ηγείται των Σκανδιναβών.

Ο επιθετικός της Μίλαν, μόλις στο 2’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη για τους Σουηδούς, ενώ

στο 14’ με ωραία σέντρα έδωσε έτοιμο τέρμα στον Τόιβονεν που έκανε το 2-0, που έκλεισε το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Σουηδών.

Η Ισλανδία από εκεί και πέρα, κατάφερε να απαντήσει, μειώνοντας σε 2-1 με τν Σίγκθορντσον στο 26’. Στην επανάληψη ο Χάμρεν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, με το ρυθμό όμως να μη πέφτει. Ο Βίλεμσον στο 77’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ να έχει περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος αποθεώθηκε.

Βέβαια, οι Σκανδιναβοί έδειξαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα που θα πρέπει να διορθώσουν. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Γιόνασον στο 94’. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Γκράνκβιστ, Μέλμπεργκ, Όλσον (81’ Άντονσον), Σαφάρι, Ελμ (62’ Χόλμεν), Κάλστρομ (46’ Βέρνμπλουμ), Λάρσον (46’ Μπαϊράμι), Ιμπραΐμοβιτς (62’ Βίλεμσον), Τόιβονεν, Ρόσενμπεργκ (46’ Χίσεν).
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Γιόνασον, Άρνασον (83’ Εγιόλφσον), Σίγκουρντσον, Σκούλασον, Γκίσλασον, Γκούναρσον, Ντάνιελντσον (66’ Γιόνσον), Σίγκουρντσον, Μπιάρνασον (81’ Γκούντμουντσον), Σίγκθορντσον (58’ Φινμπόγκασον).

Keywords
Τυχαία Θέματα