Euro 2012: Προβλημάτισε και πάλι η Πορτογαλία (photos)

23:53 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τραγική εμφάνιση από την Πορτογαλία η οποία ηττήθηκε 3-1 στο «Ντα Λουζ» από την Τουρκία.

Στο πρώτο της φιλικό, η Πορτογαλία έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τα Σκόπια με αποτέλεσμα να γνωρίσει μεγάλο κράξιμο από τους φίλους της. Όλοι στο στρατόπεδό της δεν κινδυνολογούσαν και θεωρούσαν συμπτωματικό το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε τη νίκη.

Όπως φαίνεται όμως ο Πάουλο Μπέντο πρέπει να λύσει πάρα πολλά προβλήματα

για να παραταχθεί ανταγωνιστική η Πορτογαλία στα τελικά του Euro 2012 καθώς στο τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης, ηττήθηκε 3-1 στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας από την Τουρκία.

Ο Μπουλούτ στο 35’ άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι Ίβηρες απάντησαν άμεσα και στο 57’ με τέρμα του Νάνι μείωσαν σε 2-1.

Από εκεί και πέρα, πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο στο 88’ ο Πέπε με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε τη νίκη στην Τουρκία. Πλέον η Πορτογαλία αναμένεται να δεχτεί ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια με τους φίλους της να έχουν δίκιο…

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο (71΄Εντουάρντο), Λόπες (86’ Κουαρέσμα), Πέπε, Μπρούνο Άλβες (70’ Ρικάρντο Κόστα), Κοεντράο, Βελόσο (69’ Κουστόδιο), Μουτίνιο, Μεϊρέλες (86’ Πόστιγκα), Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιντα (74’ Νέλσον Ολιβέιρα).
ΤΟΥΡΚΙΑ: Ντεμιρέλ, Άλτιντοπ, Ιρτεγκούν, Τοπράκ, Καλντιρίμ, Εμρέ (74’ Σαχίν), Τοπάλ (92’ Μπαϊτάρ), Τουράν (81’ Ερκίν), Σαραρέρ (74’ Ινάν), Τορούν (61΄Γιλμάζ), Μπουλούτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα