Euro 2012: Σέβεται τη Δανία ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει πως η Πορτογαλία θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Δανία.

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Δανία στην πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου όπου επικράτησε 1-0 της Ολλανδίας. Πλέον η Πορτογαλία καλείται να πάρει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός των Ιβήρων, Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε αισιόδοξος χωρίς να θεωρεί την ομάδα του φαβορί για τη νίκη: «Νομίζω πως δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν

στα ίσια. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο που είναι να προκριθούν στην επόμενη φάση», είπε αρχικά ο Μπέντο για να συνεχίσει:

«Φυσικά και το πρώτο αποτέλεσμα της Δανίας της δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε περισσότερη πίεση από ότι είχαμε στο παιχνίδι με τη Γερμανία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Είμαστε γνώριμοι από τέτοιες καταστάσεις και όσοι παίζουν ποδόσφαιρο πρέπει να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο», συνέχισε ο νεαρός τεχνικός.

«Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Κάναμε πολλά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε την ήττα. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι από το φαβορί για τον τίτλο. Δε αξίζαμε την ήττα και θεωρώ πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία», είπε ο Μπέντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα