F1 Φέτελ: « Η πίστα στην Ινδία ήταν φανταστική»

Την 11η νίκη του και την 21η της καριέρας του πέτυχε ο Σεμπ. Φέτελ. Ας δούμε τι δήλωσε ο νικητής και ο διευθυντής της ομάδας Κρις Χόρνερ.

Σεμπάστιαν Φέτελ

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για εμάς, τον οποίο απόλαυσα! Μονομάχησα με τον Μπάτον που συνεχώς βρισκόταν σε απόσταση μέχρι τεσσάρων δευτερολέπτων. Για κάποιο παράξενο λόγο, με πλησίαζε συνέχεια όταν κάναμε pit stop. Πίεζα πολύ σε εκείνα τα σημεία άρα πρέπει να βρούμε το γιατί. Η διαχείριση των ελαστικών ήταν καθοριστικής σημασίας αλλά ο αγώνας κύλησε ομαλά. Το μονοθέσιο μας ήταν

καλοζυγισμένο και είχαμε φανταστική απόδοση σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα αλλά και τη Renault, που έχει κάνει φανταστική δουλειά έως τώρα. Όμως σήμερα, έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαι πολύ περήφανος που νίκησα στο παρθενικό Grand Prix στην Ινδία αλλά από την άλλη, χάσαμε πρόσφατα δύο συναθλητές μας. Δεν ήξερα προσωπικά τον Νταν Γουέλντον αλλά αποτελούσε μεγάλο όνομα στους αγώνες. Είχα γνωρίσει φέτος τον Μάρκο Σιμονσέλι και θέλω να δώσω συλλυπητήρια στις οικογένειες τους. Είμαστε όλοι διατεθειμένοι να πάρουμε ρίσκα αλλά προσευχόμαστε να μη συμβεί κάτι κακό. Τέτοια δυστυχήματα, σου υπενθυμίζουν τους κινδύνους που κρύβει η ταχύτητα. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας και η πίστα φανταστική».

Κριστιάν Χόρνερ Διευθυντής ομάδας

«Άλλο ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, αυτή τη φορά στο πρώτο ινδικό γκραν πρι! Ο Σεμπάστιαν ήταν αλάνθαστος σήμερα και πραγματοποίησε έναν αψεγάδιαστο αγώνα με πολύ καλή στρατηγική, άριστα pit stop και όλα κύλησαν υπέρ του. Παρότι δεν τον ενθαρρύναμε να το κάνει, σημείωσε άλλον έναν ταχύτερο γύρο, στο τελευταίο του μάλιστα πέρασμα! Για τον Μαρκ Βέμπερ ήταν ένα δυσκολότερο απόγευμα. Πάντως η 1η και η 4η θέση, δίνουν συνέχεια στο σερί μας, με απόλυτη αξιοπιστία. Έχοντας χαρίσει χθες στην ομάδα μας το ρεκόρ των pole position σε μία σεζόν, ο Σεμπαστιάν πέτυχε άλλο ένα, αυτό για τους περισσότερους γύρους στην πρωτοπορία μέσα σε μία σεζόν».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα