F1 Ινδία Ferrari: Γλυκόπικρη γεύση

Ένα πόντιουμ (Φερ.Αλόνσο )και μία εγκατάλειψη (Φελ.Μάσα) για τη Ferrari στο Ινδικό γκραν πρι. Φυσικά δεν έλειψε από τον αγώνα η επαφή Μάσα, Χάμιλτον.

Με τον καλύτερο τρόπο εξέφρασε ότι συνέβη στους Ιταλούς ο Στέφανο Ντομενικάλι: « Το αποτέλεσμα του αγώνα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία ο Φερνάντο ανέβηκε στο βάθρο και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ο πραγματικός μας στόχος. Για μια ακόμα φορά οδήγησε φανταστικά. Από την άλλη είμαστε απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη στον Φελίπε. Θα μπορούσε να έχει τερματίσει σε

μια καλή θέση σύμφωνα με τον ρυθμό που είχε. Όπως η Ferrari σέβεται την απόφαση των αγωνοδικών παρόλο που η άποψη μας είναι διαφορετική από την δική τους.

Ας δούμε τι δήλωσε και ο Φερνάντο Αλόσο: « Είναι ωραίο που ανεβήκαμε στο βάθρο στον παρθενικό αγώνα της Ινδίας, χαίρομαι για το νέο τρόπαιο που θα έχω στο σπίτι. Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα με αντικρουόμενα συναισθήματα. Η χαρά του βάθρου δεν μπορεί να ακυρώσει την λύπη για τον θάνατο αυτών των δύο πολύ ιδιαίτερων ανθρώπων, του Νταν Γουέλντον και του Μάρκο Σιμονσέλι. Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτή αλλά θα είναι δύσκολο γιατί η McLaren είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο. Παρόλο που η διαφορά είναι μόλις 13 βαθμούς. Στα χαρτιά είμαστε πίσω από τις δύο Red Bull και τις δύο McLaren. Σήμερα η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά διορθώνοντας ένα πρόβλημα στην εμπρός πτέρυγα 20 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Τώρα πάμε στο Άμπου Ντάμπι. Θα προσπαθήσω να πάρω το μοναδικό τρόπαιο που μου λείπει».


Πως είδε όμως τον αγώνα ο Μάσα; «Δεν έχω πολλά να πω για ένα τέτοιο 3ήμερο. Είμαι πραγματικά δυσαρεστημένος που δεν κατάφερα να τερματίσω τον αγώνα στον οποίο αποδείξαμε ότι έχουμε το ρυθμό για το βάθρο. Όσο για την σύγκρουση με τον Χάμιλτον το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν συμφωνώ με του αγωνοδίκες. Απλώς έμεινα στην αγωνιστική γραμμή, φρέναρα στο όριο εκεί που η πίστα είχε γόμα από τα ελαστικά. Τι άλλο να πω. Για πολλοστή φορά ο Χάμιλτον έπεσε πάνω μου φέτος, ίσως έχουμε μοιραία έλξη. Στο παρελθόν είχα προσπαθήσει να του μιλήσω αλλά αυτός δεν ασχολήθηκε. Τώρα απλώς γυρνάω σελίδα και κοιτάω τους 2 τελευταίους αγώνες της χρονιάς».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα