Home run ο Μουστάκας

Παρά το δεύτερο φετινό home run του Μάικ Μουστάκα, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ηττήθηκαν με 4-3 από τους Τορόντο Μπλου Τζέις.

Ο ελληνικής καταγωγής third baseman άνοιξε το σκορ στο δεύτερο inning, ενώ οι «βασιλικοί» προηγήθηκαν με 2-0 στο τέταρτο κομμάτι της αναμέτρησης, αλλά δεν απέφυγαν την

δέκατή τους φετινή ήττα σε 13 ματς. Άλλωστε στο όγδοο inning ο καναδικός σύλλογος προηγήθηκε με 4-2 και ο Sergio Santos πήρε το δεύτερό του φετινό save, αν και παραχώρησε το 4-3.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Τζορτζ Κοτταράς και οι Μιλγουόκι Μπρούερς έχασαν με 4-3 από τους Κολοράντο Ρόκις. Ένα single του Michael Cuddyer στο ένατο inning σε βάρος του John Axford (0-1) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο «φίξαρε» ο Ryan Betancourt με το τέταρτό του φετινό save. Νωρίτερα ο Todd Helton των Μπρούερς πέτυχε το δεύτερό του φετινό home run, ενώ ο Norichika Aoki «έγραψε» inside-the-park home run για τους Ρόκις.

Με τον Ross Detwiler (2-0) έφτασαν οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς στο 2-0 επί των Μαϊάμι Μάρλινς. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν τέσσερις pitchers ενώ ο Henry Rodriguez πήρε το τέταρτό του φετινό save. Ακόμα, ο Rick Ankiel πέτυχε home run με ένα από τρία hits του.

Με 3/3 hits και νέο διπλό home run του Matt Kemp, οι Λος Άντζελες Ντότζερς επιβλήθηκαν των Χιούστον Άστρος με 3-1 και «ανέβηκαν» στο 11-3. Η ομάδα του Μάτζικ Τζόνσον είχε θετικό Ted Lilly (2-0) για έξι innings, ενώ ακολούθησαν τρεις relievers με τον Javy Guerra να συμπληρώνει επτά saves.

Οι Σέιντ Λούις Κάρντιανλς κέρδισαν με 4-1 τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς, αφού ο Lance Lynn (3-0) παραχώρησε μονάχα ένα inside-the-park homer στον Alex Presley σε επτά innings. Μάλιστα ο pitcher σκόραρε το νικητήριο run ύστερα από two-out single του Carlos Beltran στο πέμπτο inning. Ακόμα ο Jason Motte συμπλήρωσε τρία saves.

Για 14ο σερί παιχνίδι ο Josh Willingham έκανε το τουλάχιστον ένα hit (δηλαδή όλη τη σεζόν) και οι Μινεσότα Τουίνς επικράτησαν με 5-4 των Τάμπα Μπέι Ρέις. Άλλωστε ένα δικό three-run double στο έβδομο inning αποδείχθηκε καταλυτικό. Οι Evan Longoria και Matt Joyce σημείωσαν home runs για τους Ρέις, αλλά ο σύλλογος του Τάμπα «λύγισε» στο τέταρτο φετινό save του Matt Capps.

Με νικητήριο single του Hector Sanchez σε βάρος του Frank Francisco (0-1), οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κέρδισαν με 4-3 τους Νιου Γιορκ Μετς στο δέκατο inning. Ένα home run του Angel Pagan διαμόρφωσε αρχικά το 3-0 υπέρ των «γιγάντων», αλλά αντίστοιχα χτυπήματα των Jason Bay και Kirk Nieuwenhuis προκάλεσαν εν μέρει την ισοφάριση. Στο τέλος ο Clay Hensley πήρε το πρώτο του φετινό save.

Αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης το Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Τέξας Ρέιντζερς. Πλέον οι δύο ομάδες θα δώσουν δύο αγώνες το Σάββατο στο «Comerica Park».

Σε εξέλιξη είναι τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Φιλαδέλφεια Φίλις, Σιάτλ Μάρινερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Αριζόντα Ντάιμοντμπακς-Ατλάντα Μπρέιβς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Μπάλτιμορ Όριολς και Όκλαντ Αθλέτικς-Κλίβελαντ Ίντιανς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα. Θυμηθείτε τα παιχνίδια που ολοκλ

Keywords
Τυχαία Θέματα