Klain Main League και Lukanikon Arena

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μετά το κούρεμα, φωνάζουν για γερμανική «κατοχή». Καταρχήν η κατοχή, δεν είναι πάντα κάτι δυσάρεστο. Για παράδειγμα, όταν βλέπετε ματς και η ομάδα σας έχει… κατοχή μπάλας, σας χαλάει; Δε σας χαλάει. Θα μου πείτε εδώ έχει χαθεί γενικά η μπάλα, αλλά αυτήν είναι μια άλλη ιστορία.

Ήδη κάποιοι σκέφτονται τα μεγάλα πλεονεκτήματα της γερμανικής «κατοχής». Συγχώνευση της Σουπερλίγκα με τη Μπουντεσλίγκα. Και το νέο πρωτάθλημα θα λέγεται Κλάιν

Μάιν Λίγκα!

Με χορηγούς γερμανικές μπύρες, είναι βέβαιο ότι όλες οι ομάδες θα είναι… έ-μπυρες. Άσχημα; Θα βγάζουμε και 6 ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Εννοείται ότι θα αλλάξουν και οι ονομασίες των γηπέδων σε Merkel Stadion, Lukanikon Arena, Jawohl Stadion, Raus Arena κλπ.

Εντάξει μωρέ, σιγά σιγά θα τους συμπαθήσουμε τους Γερμανούς. Αλλά να μωρέ είναι εκείνα τα κάπως… ψιλοδύσκολα χρόνια του 40’ που είχαμε παραφράσει τον Σέιξπιρ ρωτώντας…Ναζί κανείς ή να μη ζει;

Στα γήπεδα, τέλος τα κάγκελα, μόνο Άνγκελα πλέον…Δεν ξέρω με πoιο νιώθουμε ποιο φυλακισμένοι, αλλά ντέφι να γίνει…

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας (διαχρονικό). Γι’ αυτό, αντί να έρχονται μια φορά το χρόνο ως τουρίστες στα νησιά μας, τους…καλέσαμε για μόνιμα.

Φυσικά πρόεδρος στη νέα Γερμανοελληνική Λίγκα θα τοποθετηθεί πλέον η Ναταλία… Γερμανού.

Όσο για τη γλώσσα, σιγά το δύσκολο. Ήδη φωνάζοντας τη γιαγιά μας λέμε δυο φορές ναι σε όλα: Ja ja!

Είχαμε όμως και ματαίωση παρελάσεων. Μα είναι ξεκάθαρο. Όλα έγιναν για κάποιους προπονητές. Επειδή τους είχαν ζαλίσει με τα «την προλαβαίνεις- δεν την προλαβαίνεις την παρέλαση», κανόνισαν να μην γίνει παρέλαση!

Τώρα και με την παρούσα κατάσταση δε γίνεται να… παρελάσουν τα διάφορα ονόματα που έχει έτοιμα για το Γενάρη ο Τσάκας.

Ματαιώθηκαν παρελάσεις. Τσάμπα τα γυαλίσματα παπουτσιών των νέων του Κωστένογλου!

Έφυγε και ο Αδαμίδης από την ΑΕΚ. Τώρα θα ψάξουν να βρουν έναν να γυαλίζει το μάτι του. Κι αν έρθει και δεν τα καταφέρει, ε όλο και κάτι θα του δώσει ο Κωστένογλου να γυαλίσει.

Κατηγορούν κάποιοι τον Τσάκα για την εμφάνισή του και όλο πετούν υπονοούμενα για τα κιλά του. Να φανταστείτε έβγαλαν προς τα έξω ότι… έφαγε πόρτα στο αίτημα του να πάει Τούμπα!

Ο Τσάκας θέλει απλά να βρεθεί στο γήπεδο που το όνομά του, θυμίζει αυτό ακριβώς που έχουν κάνει όσοι τον δούλευαν στην αρχή και μιλούσαν για μούφα πρόταση

Ο Τσάκας είναι στραβωμένος με όλους αυτούς που δεν τον πιστεύουν. Λέτε γι’ αυτό, να θέλει να φέρει έναν με στραβωμένα δόντια;

Ο Σικαμπάλα δεν είναι ο μόνος Αιγύπτιος που θέλει να φέρει ο Τσάκας. Θα φέρει κι άλλους από τα μέρη της ερήμου (όχι της Ελένης «κρεμάω και βρεγμένη καμπαρντίνα ξέρετε που») γιατί απλά…διψάνε για μπάλα!

Μα τι πάει να πει, αν έχει ρωτήσει ο Τσάκας τον Φερέιρα για τους Αιγύπτιους. Από την έρημο τους φέρνει, άρα… ερήμην του προπονητή θα αποκτηθούν.

Συζητάνε ένας Ιταλός και ένας Αιγύπτιος. Ιταλός: «Εμείς τους θά

Keywords
Τυχαία Θέματα