MINI Rocketman Concept

Το Βρετανικό brand premium οχημάτων MINI, θα αποκαλύψει τη νέα έκδοση μιας εντυπωσιακής μελέτης μικρού αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι της Γενεύης 2011.

Φέτος το καλοκαίρι οι καλύτεροι αθλητές από περίπου 200 χώρες θα συγκεντρωθούν στο Λονδίνο για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, ‘London 2012 Games’. Συνολικά θα δοθούν 302 μετάλλια για τους Ολυμπιακούς

και 503 για τους Παραολυμπιακούς από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η σημασία των Αγώνων όμως, δεν περιορίζεται στις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις, οι οποίες λειτουργούν και σαν πλατφόρμα συνάντησης διαφόρων πολιτισμών. Το Λονδίνο θα έχει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να κάνει μία επίδειξη των δυνατοτήτων του σαν διοργανώτρια πόλη.

Η σχεδίαση του MINI Rocketman Concept συνδυάζει καινοτόμες ιδέες για ένα σύγχρονο αστικό μέσο μετακίνησης με την κλασική Βρετανική αισθητική. Το συναρπαστικό πρωτότυπο θα εκτίθενται στο BMW Group Pavilion, κοντά στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό και θα προβάλει την εταιρία κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Το MINI Rocketman Concept προκάλεσε σάλο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 σαν έναν ανατρεπτικό, νέο πρωτότυπο που ειδικεύεται στην οδηγική απόλαυση σε περιορισμένους χώρους. Το 3+1-θέσιο, με τρεις πόρτες και μήκος λίγο μεγαλύτερο των τριών μέτρων, διέπεται από τις διαχρονικές, βασικές αξίες ΜΙΝΙ: ακαταμάχητη σχεδίαση, έξυπνη λειτουργικότητα, απίστευτη ευελιξία και εξαιρετική απόδοση.

Στο πλαίσιο αυτό, λανσάρει μία πολύ σύγχρονη εκδοχή της ‘δημιουργικής χρήσης χώρου’ μιας φιλοσοφίας που κάνει τη Βρετανική εταιρία αυτοκινήτων να ξεχωρίζει πάνω από 50 χρόνια. Το πρωτότυπο παραπέμπει στο κλασικό Mini σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις, ενώ η προηγμένη τεχνολογία του υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα μεταφορικό μέσο με προχωρημένο στυλ και εξοπλισμό για τη ζωή σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο τα επόμενα χρόνια. Το πλαίσιο του MINI Rocketman Concept κατασκευάζεται από πλαστικό ενισχυμένο από ανθρακονήματα προσφέροντας μία δομή ελαφρού βάρους. Η καινοτόμος φιλοσοφία εσωτερικού προβλέπει τρία μεγάλα καθίσματα και ένα επιπλέον, κατάλληλο για σύντομες διαδρομές.

Η νέα έκδοση του πρωτοτύπου επιβεβαιώνει τη δέσμευση του MINI στις Βρετανικές ρίζες του brand. Το κλασικό Mini ξεκίνησε από τη γενέτειρά του και με πέρασμά του έμεινε ανεξίτηλο στους δρόμους όλου του κόσμου, ενώ το Εργοστάσιο της Οξφόρδης κατασκευάζει πλέον πέντε μοντέλα για τις παγκόσμιες αγορές. Το νέο MINI Rocketman Concept προδίδει τη Βρετανική κληρονομιά του κυρίως με τους χρωματικούς συνδυασμούς εξωτερικού και εσωτερικού του αλλά και με τα υλικά υψηλής ποιότητας και τις στυλιστικές λεπτομέρειες. Συνολικά, ενσαρκώνει τη Βρετανική έννοια της σπορ κομψότητας. Τα χρώματα της Βρετανικής εθνικής σημαίας (Union Jack), εμφανίζονται μέσα κι έξω από το αυτοκίνητο, ενώ λευκές πινελιές συνοδεύουν το κυρίαρχο σκούρο μπλε. Η μη μεταλλική βαφή του αμαξώματος αφήνει 'εκτεθειμένα' εξαρτήματα από ανθρακονήματα μπροστά και γύρω από τις πόρτες. Οι 18άρες ζάντες

Keywords
Τυχαία Θέματα