Malkin, Stamkos και Lundqvist για το Lindsay Trophy

01:57 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι τρεις υποψήφιοι για το Hart Trophy θα διεκδικήσουν και το Lindsay. Πολλά ακόμα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Οι Steven Stamkos των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ, Henrik Lundqvist των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς και Evgeni Malkin των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς αποτελούν την τελική τριάδα για το Lindsay Trophy, το οποίο αποδίδεται στον κορυφαίο παίκτη του NHL. Η ίδια τριάδα

παικτών θα διεκδικήσει και το Hart Trophy, το οποίο δίνεται στον πολυτιμότερο παίκτη της λίγκας! Όλοι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 Ιουνίου κατά τη διάρκεια των NHL Awards του Λας Βέγκας.

Νέος GM στους Κανάντιενς

Τη θέση του Pierre Gauthier σαν GM των Μόντρεαλ Κανάντιενς πήρε ο 46χρονος Marc Bergevin. Ο πρώην βοηθός GM των Σικάγο Μπλάκχοκς θα αναλάβει τις τύχες των «χαμπς» και θα ανακοινώσει άμεσα στον Randy Cunneyworth, προσωρινό κόουτς των Κανάντιενς, πως θα συνεχίσει σαν βοηθός τη νέα σεζόν. Επίσης καλείται να συνάψει συμβόλαια με τους Carey Price και P.K. Subban, πριν από το ντραφτ του Ιουνίου.

Απογοήτευση στους Σαρκς

Οι ιδιοκτήτες των Σαν Χοσέ Σαρκς ξεκαθάρισαν ότι ο αποκλεισμός της ομάδας τους από τον πρώτο γύρο των playoffs είναι αποτυχία. Ωστόσο διατηρούν την εμπιστοσύνη τους στον Doug Wilson, GM των «καρχαριών».

Αμφίβολος ο Pietrangelo

Κανονικά ταξίδεψε με την αποστολή των Σέιντ Λούις Μπλους ο Alex Pietrangelo, αλλά είναι αμφίβολος για το τρίτο ματς της σειράς με τους Λος Άντζελες Κινγκς. Η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη ώρα. Θυμίζουμε πως το ματς στην «πόλη των αγγέλων» θα αρχίσει στις πέντε τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/05) και πως οι «μπλε» έχασαν τα δύο εντός έδρας ματς.

Ανανέωση σε Hadamczik

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015 υπέγραψε ο Alois Hadamczik με την Τσεχία. Έτσι θα οδηγήσει την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς του 2014 και στο Παγκόσμιο του 2015, ενώ το 2010 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο. Επίσης ήταν κόουτς της Τσεχίας το 2005 και το 2006.

Keywords
Τυχαία Θέματα