MotoGP Σεπάνγκ : Οι δηλώσεις μετά τα δοκιμαστικά

Οι αναβάτες της πρώτης σειράς για το γκραν πρι της Μαλαισίας στα MotoGP μίλησαν για τις συνθήκες στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Η Repsol Honda κατέκλυσε την πρώτη σειρά της εκκίνησης στη Σεπάνγκ. Ο Ντάνι Πεντρόζα πήρε την pole position, ο Κέισι Στόνερ ξεκινά δίπλα του και ο Αντρέα Ντοβισιόζο θα προστατεύσει τους δύο συναθλητές του από τις επιθέσεις των αναβατών των άλλων ομάδων.

Ας δούμε όμως τι δήλωσαν οι τρεις πρώτοι στη συνέντευξη τύπου.

Ντάνι Πεντρόζα (Repsol

Honda)1ος


« Στο ξεκίνημα της περιόδου είχα μια μικρή πτώση, αλλά ευτυχώς χωρίς πρόβλημα. Δουλέψαμε αρκετά στις αναρτήσεις και στο πλαίσιο για να βρούμε το καλύτερο δυνατό set up για τον αγώνα. Προσπάθησα πολύ για την pole position, μάλιστα στην πρώτη προσπάθειά μου βρήκα πιο αργούς αναβάτες μπροστά μου και δεν τα κατάφερα. Όμως στη δεύτερη προσπάθεια πήρα την πρωτιά στην εκκίνηση για 2η φορά φέτος. Αξιολόγησα τα ελαστικά και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη εικόνα, όλοι έχουμε το ίδιο δίλημμα. Ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα στον αγώνα».

Κέισι Στόνερ (Repsol Honda) 2ος

« Αυτή η πίστα τα έχει όλα, δυνατά φρένα, γρήγορες στροφές, γι’ αυτό είναι πολύ καλή για δοκιμές. Με την υγρασία όμως και τη ζέστη ο αγώνας θα είναι εξαιρετικά δύσκολος. Σε όλες τις περιόδους δουλέψαμε με το σκληρό ελαστικό και προσπαθούμε να το κάνουμε να δουλέψει και μέχρι στιγμής πάμε καλά, αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε τη σωστή ισορροπία. Βελτιώνουμε το πίσω μέρος, αλλά χάνουμε την αίσθηση στο μπροστινό. Με το μαλακότερο ελαστικό βελτιωθήκαμε πολύ και γι’ αυτό οι υπόλοιποι το προτίμησαν όλο το τριήμερο. Νομίζω ότι θα μπορεί να βγάλει όλο τον αγώνα άρα η επιλογή θα είναι κρίσιμη αύριο. Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και ο ρυθμός μας είναι καλός».

Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda) 3ος

«Έμεινα έκπληκτος με τις επιδόσεις μου με το σκληρό λάστιχο. Χρησιμοποίησα τη μαλακή γόμα στο πρώτο μισό της περιόδου. Δεν πίεσα όμως για τι ο Ντάνι έπεσε και φοβήθηκα μήπως έχω το ίδιο αποτέλεσμα και εγώ. Είμαι όμως ικανοποιημένος. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος με τη ζέστη, αλλά είμαστε γρήγοροι και είναι ωραίο που βρίσκομαι στην πρώτη σειρά. Θα μπορούσα να παλέψω για την pole, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω περισσότερο στον τελευταίο μου γύρο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα