MotoGP:Rookie του 2011 ο Καλ Κράτσλοου

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν είχε μία μεγάλη μάχη. Αυτή για τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου αναβάτη της Χρονιάς.

Μπορεί ο αγώνας στη Βαλένθια να μας κράτησε σε αγωνία ως τον τελευταίο γύρο για τη νίκη. Έκρυβε όμως μία ακόμη «μάχη» αυτή των Καλ Κράτσλοου και Κάρελ Άμπρχαμ οι οποίοι πάλεψαν μέχρι τον τελευταίο γύρο για τον τίτλο του Rookie Of The Year. Νικητής αναδείχτηκε ο Βρετανός της Yamaha Tech3 όταν ο Άμπρχαμ στον τελευταίο γύρο προσπάθησε να περάσει αλλά έκανε λάθος χτύπησε τον αντίπαλό του με

αποτέλεσμα να έχει μία πτώση.

«Η χρονιά τελείωσε με πολύ δραματικό τρόπο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που κέρδισα τον τίτλο του Rookie της χρονιάς. Επίσης είμαι το ίδιο χαρούμενος για την 4η θέση γιατί ο αγώνας ήταν δύσκολος δήλωσε ο Κράτσλοου και πρόσθεσε: «Η πίστα ήταν γλιστερή και μπορούσες να πέσεις εύκολα. Όμως όταν άρχισε να βρέχει πίεσα όσο το δυνατόν περισσότερο. Άρχισα να φτάνω τον Πεντρόζα και δεν ήμουν σίγουρος αν είχε πρόβλημα ή εγώ πίεζα πάρα πολύ. Μείωσα το ρυθμό και με έφτασε ο Κάρελ, έτσι φτάσαμε στον τελευταίο γύρο και έκανε λάθος. Με χτύπησε από πίσω αλλά κατάφερα να μείνω στη μοτοσικλέτα και ολοκλήρωσα τη σεζόν με το καλύτερό μου αποτέλεσμα».

Ο Βρετανός θα δοκιμάσει τη μοτοσικλέτα των 1000 κ.εκ. την Τρίτη μαζί με τον καινούριο συναθλητή του Αντρέα Ντοβισιόζο και τον Μπεν Σπις.

Keywords
Τυχαία Θέματα