O «θρύλος» της Μάλαγα...

Και εκεί που περπατάς αμέριμνος στα σοκάκια της παλιάς πόλης στην Μάλαγα της Ισπανίας, πεινασμένος απο την μέρα που είχες στην δουλειά σου, πέφτεις πάνω στον Θρύλο της Μάλαγα! Ναι καλά σας τα λέω και για του λόγου το αληθές σας έβαλα και την φωτογραφία!

Ίσως το καλύτερο εστιατορίο στην πανέμορφη πόλη της Ανδαλουσίας λέγεται EL TRILLO! Οι ιδιοκτήτες του είναι άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και φανατικοί οπαδοί της τοπικής ομάδας με τον Φαν Νιστελρόϊ και τον Μπαπτίστα φανατικούς θαμώνες και το τηγανητό χταπόδι να τα "σπάει"...

Ο Μαρκές , ένας εκ των ιδιοκτητών, μας "πλήγωσε"

βαθιά όταν μας είπε ότι σύμφωνα με τον ίδιο η Ελλάδα έχει πεθάνει "GRECIA MUERTE" , ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια, αλλά μας έκανε να ανέβουμε λίγο ψυχολογικά όταν μας εκθείασε το ποδόσφαιρό μας και την Εθνική μας ομάδα, ενθυμούμενος ακόμα τον θρίαμβο της Πορτογαλίας!

Όταν του αναφέραμε ότι το όνομα του μαγαζιού του παραπέμπει στο όνομα της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας και κορυφαίας σε κατακτήσεις τίτλων μας ανάφερε το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, δείχνοντας τουλάχιστον να γνωρίζει τα βασικά.

Πραγματικά πάντως αξίζει τον κόπο, αν βρεθείτε προς εκείνα τα μέρη επισκεφτείτε το συγκεκριμένο εστιατόριο... Το φαγητό απλά δεν υπάρχει...

Keywords
Τυχαία Θέματα