Play offs... για δύσκολες ώρες

02:17 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Για ένα ακόμα καλοκαίρι είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουμε αυτό το μαρτύριο που λέγεται play offs της Super League.

Ένα μίνι πρωτάθλημα που αποτελεί ταλαιπωρία και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται όμως η διοργανώτρια αρχή, που επιμένει σε αυτό το παρωχημένο μοντέλο. Φέτος οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν

στα play offs έχουν τις ίδιες αγωνίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Γιατί κακά τα ψέματα η διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα γι' αυτές τις ομάδες, οι οποίες φυσικά και θέλουν να κουνήσουν το... σεντόνι στα προκριματικά του Champions League, αλλά το ζητούμενο είναι να βγουν από το τούνελ της αβεβαιότητας που έχουν περιέλθει.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμονεύει και η UEFA, η οποία φέτος είναι αυστηρή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά των ομάδων και κυρίως τις οφειλές τους προς τρίτους. Ο Παναθηναϊκός ελπίζει ότι η κίνηση Αλαφούζου θα μπορέσει να συσπειρώσει τους μετόχους και να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας σε αυτούς που αγχώνονται - και δικαίως- για το «αύριο» των «πράσινων».

Στην ΑΕΚ ο Ντέμης δε μάσησε τα λόγια του, είπε ξεκάθαρα ποιοι του γύρισαν την πλάτη και συνεχίζει την προσπάθεια για την εξεύρεση χρημάτων μήπως και καλυφθεί η «μαύρη» τρύπα της Ένωσης.

Στον ΠΑΟΚ ο Βρύζας συνεχίζει να μιλάει με τον Ιβάν Σαββίδη, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για συμφωνία σε προφορικό επίπεδο, αλλά επιβάλλεται να δούμε πως θα προχωρήσει αυτή η συνεργασία, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει «καεί» στο παρελθόν από τους επίδοξους σωτήρες.

Η μοναδική ομάδα από την... παρέα των play offs που δεν ασχολείται με τα διοικητικά είναι ο Ατρόμητος, καθώς ο νοικοκύρης Σπανός ήδη κάνει τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά.

Άρα όπως διαπιστώνετε σε αυτά τα play offs περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει γι' αυτά που διαδραματίζονται εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά σε αυτά που διαδραματίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου...

Keywords
Τυχαία Θέματα