ROTAX Max Challenge Grand Finals 2011

Έπεσε η αυλαία του ROTAX Max Challenge Grand Finals 2011 στο στο Al Ain των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ήρθε από τον Nίκο Κομνό που πήρε την 13η θέση στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας «Rotax MAX Senior», επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή οδηγική του κατάσταση. Στάθηκε στα ίσια απέναντι στα μεγαθήρια της κατηγορίας του. Ο Βρετανός Μπεν Κούπερ πήρε μια δύσκολη νίκη υπό τη πίεση του Αυστραλού Ντέιβιντ

Σέρα, που ακολούθησε στη δεύτερη θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ιάπωνας Χιροτάκα Σασάκι.

Ο πολύ έμπειρος Στόγιαν Γκόσεβιτς πήρε μέρος στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας «DD2 Masters» τερματίζοντας αξιοπρεπώς στην 28η θέση. Ο Κριστιάνο Μοργκάντο κέρδισε εύκολα στο τελικό με μια διαφορά που έφτασε τα 5 δευτερόλεπτα. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Ντάνι Μπράντ και στην τρίτη ο Γκουλιέμ Μπερτό.

Στην κατηγορία «Junior Max» ο Θεοφάνης Μίχας δεν κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό αλλά μετά την συμμετοχή στον τελικό της δεύτερης ευκαιρίας κατάφερε να βρεθεί στην 52η θέση.

Ο Ευριπίδης Χατζηστεφανής στην κατηγορία «DD2 ΜΑΧ» δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό αλλά μέσα από την διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας κατάφερε να βρεθεί στην 54η θέση.

Η Rotax ανακοίνωσε στην τελετή λήξης στο Al Ain των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ότι τον παγκόσμιο τελικό του 2012 θα φιλοξενήσει η Πορτογαλία στην πίστα του Portimao.

Keywords
Τυχαία Θέματα