Students Cup: Ενόψει της έναρξης… (video)

Η πολυπόθητη έναρξη των αγώνων του Nescafe Frappe Students Cup πλησιάζει ...επικίνδυνα και όλες οι ομάδες (που ήδη στις 10 πόλεις πλησιάζουν στον αριθμό τις 200) παίρνουν θέση μάχης. Και ακόμα δεν έχουν κλείσει οι συμμετοχές καθώς ακόμα αναμένεται ένας πρόσθετος αριθμός μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας.

To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8x8 περιμένει ακόμα τους τελευταίους να δηλώσουν συμμετοχή στις 10 πόλεις (Αθήνα,

Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Λαμία, Χανιά, Κομοτηνή και Ιωάννινα). To onsports.gr που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σας ενημερώνει: Όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή μην αργείτε! Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr. Από εκεί μάλιστα μπορείτε να πραγματοποιήσετε και online δήλωση συμμετοχής!

O Nescafe Frappe που θα προβάλλεται και στις εμφανίσεις των ομάδων ως μεγάλος χορηγός έχει ήδη ετοιμαστεί για την έναρξη και θα ξεκινήσει με διάφορα δωράκια για τους συμμετέχοντες όπως καπελάκια και διαφημιστικά lanyards! Φυσικά δεν πρόκειται για δώρα μεγάλης αξίας αλλά συμβολικά για το καλωσόρισμα των ομάδων.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν οι αγώνες και οι ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα playoffs που θα οδηγήσουν στο εισιτήριο για την Πανελλήνια Τελική Φάση. Η διοργάνωση ακόμα συζητάει για την πόλη που θα φιλοξενηθεί η 1η Πανελλήνια Τελική Φάση καθώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και για διεξαγωγή σε κάποιο νησί. Μαζί με αυτήν την ανακοίνωση οι συμμετέχοντες περιμένουν με αγωνία και την ανακοίνωση των παράλληλων δώρων του Nescafe Frappe για τους νικητές που σίγουρα θα είναι κάτι ...δυνατό! Εννοείται πως η συμμετοχή στην Πανελλήνια Τελική Φάση είναι το πιο σημαντικό δώρο για τις πρωταθλήτριες όλων τω ν πόλεων, όμως ο μεγάλος χορηγός ετοιμάζεται και για κάτι ακόμα!!!

Μιας που αναφερόμαστε ο στον μεγάλο χορηγό, αξίζει να κάνουμε μία αναφορά στο frappolis! Πρόκειται για την πιο δραστήρια κοινότητα των social media στην Ελλάδα (facebook), καθώς οι περίπου 110.000 fans ως τώρα απολαμβάνουν κάθε βδομάδα μία σειρά από events, διαγωνισμούς κτλ!

Υπερήφανος Χορηγός Επικοικοινωίας της διοργάνωσης είναι το onsports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα