To Slammiversary του... Sting

Μπορεί να ηττήθηκε στο main event του ετήσιου Slammiversary, αλλά ο Sting ήταν ο πρώτος εισακτέος του TNA Hall of Fame και πήρε την κορυφαία θέση στις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του promotion.

Το TNA γιόρτασε τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ίδρυσή του με το Slammiversary. Το ορόσημο ταυτίστηκε με τον «Icon», ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με ολόκληρη τη πορεία του ΤΝΑ.

Στο

main event δέχθηκε ένα... μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι και ηττήθηκε από τον Bobby Roode. Έτσι ο Καναδός παλαιστής διατήρησε τον τίτλο του, αλλά «έφαγε» ένα «Scorpion Death Drop», ύστερα από το τέλος του αγώνα.

Έπειτα από 210 μέρες σαν πρωταθλήτρια των Knockouts, η Gail Kim έχασε τον τίτλο της. Άλλωστε η Miss Tessmacher την κέρδισε στο γυναικείο ματς της βραδιάς όντας στη «έδρα» της, καθώς το σόου έγινε στην Πολιτεία του Τέξας.

Ακόμα ο Mr. Anderson επικράτησε στο Three-Way εναντίον του Jeff Hardy και του RVD, οπότε έγινε ο επόμενος πρώτος διεκδικητής του τίτλου του Roode. Από την πλευρά του, ο James Storm επανήλθε στα ρινγκ μέσω open challenge του Crimson, ο οποίος γνώρισε την πρώτη ήττα της καριέρας του! Το «Last Call» του «Cowboy» σήμανε το τέλος ενός νικηφόρου σερί... 470 ημερών.

Νέοι πρωταθλητές Tag Team αναδείχθηκαν οι AJ Styles και Kurt Angle, καθώς επιβλήθηκαν των Kazarian και Christopher Daniels. Πάντως το ωραιότερο ματς ήταν αυτό ανάμεσα στον Austin Aries και Samoa Joe, που άνοιξε το πρόγραμμα. Ο πρωταθλητής X-Division διατήρησε τον τίτλο του.

Έκτακτη εμφάνιση, όπως είχε προαναγγελθεί, έκανε ο Christian, Intercontinental Champion του WWE, σαν Christian Cage. Ήταν φανερά εκτός κλίματος, αλλά παρουσίασε το βίντεο με την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του promotion. Ανακοινώθηκε επίσης η εισαγωγή του Sting στο Hall of Fame, με τον «Icon» να πρωταγωνιστεί και στο παραπάνω βίντεο.

Στα συμπληρωματικά ματς, ο Hernandez επικράτησε του Kid Kash, ενώ οι Devon και Garett Bischoff πήραν τη νίκη κόντρα στους Robbie E. και Robbie T. Αμφότεροι οι αγώνες δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο σε ένα, κατά τα άλλα, καλό event. Τέλος, ο Joseph Park κατέβαλε τον Bully Ray με τη βοήθεια του... Abyss.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Austin Aries κέρδισε τον Samoa Joe.
O Hernandez κέρδισε τον Kid Kash.
Οι Devon & Garett Bischoff κέρδισαν τους Robbie E. & Robbie T.
O Mr. Anderson κέρδισε τον RVD και τον Jeff Hardy.
O James Storm κέρδισε τον Crimson.
Η Miss Tessmacher κέρδισε την Gail Kim.
O Joseph Park κέρδισε τον Bully Ray.
Οι AJ Styles & Kurt Angle κέρδισαν τους Kazarian & Christopher Daniels.
O Bobby Roode κέρδισε τον Sting.

Keywords
Τυχαία Θέματα