ΑΕ Κως-Πανναξιακός 0-2

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου πανηγύρισε στην Κω ο Πανναξιακός, καθώς επικράτησε 2-0 της τοπικής ομάδας.

Η ομάδα της Νάξου έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των Κώων, ενώ έφτασε τους έξι βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και η πίεσή τους απέδωσε στο 18’, όταν ο Καρούσης έκανε τη σέντρα και ο Παϊκόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Κω, για το 0-1.

Στη συνέχεια ο Πανναξιακός έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο 68’ είχαν μια καλή φάση,

όταν σουτ του Τσάτσα, έδιωξε σε κόρνερ ο Θέμελης. Κι ενώ ο Πανναξιακός έπαιζε στα τελευταία λεπτά διπλή ζώνη άμυνας, ο Καρούσης στο 83’ βγήκε σε μια αντεπίθεση, πέρασε και τον Σανταμούρη, κάνοντας το τελικό 0-2.

Στα τελευταία λεπτά έπιασε βροχή, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των γηπεδούχων, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 60 άτομα.

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Εμμανουήλ, Ακριτίδης, Παικόπουλος (85’ Αχμέτ), Ιωαννίδης, Πολίτης (46’ Οικονόμου), Μαργαρίτης,Φυτάς, Χατζηαντωνίου (59’ Τσάτσα), Σταματίου, Αγγελόπουλος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουτελιέρης, Τόσκας, Κουφόπουλος (54’ Πολυκρήτης), Κολιούσης,Κατσάνης, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Στάμος(91’ Κρητικός), Κωττάκης (74’ Αγγελής).

Keywords
Τυχαία Θέματα